2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه هر روز هر روز دعوت میشه اون دیگه جزئی از خانوادست میتونه هر وقتی بیاد تشریفات هم نمیخواد هر چی خودتون میخورین گذاشتین غذا اونم همونو میل میکنن...از الان پر رو نکنین فکر کنه چه خبره بزارین راحت باشه موذبش نکنین

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

سه ساله عقدم قراربودآبام باشه عروسیم عموم فوت کردخونه اجاره کرده بودسمت مادرمیناولی خودش تهران خونه مجردی داشت بخاطرکارش ولی الان میاداینجادیکه کلامنم صبح میرم شب میام😁😁😁😁

ما دوسال عقد نه بابا بدون دعوت هروقت عشقش میکشید میومد اوایل هرروزاخه ذوق داشت بنده خدا ولی بعد هفته دوالی سه بار

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
مگه هر روز هر روز دعوت میشه اون دیگه جزئی از خانوادست میتونه هر وقتی بیاد تشریفات هم نمیخواد هر چی خ ...

داماد هیج وقت جز خانواده نمیشه 😁😁😁

میشه برای حاجت رواییم چند تا صلوات بفرستی😍♥️مرسی
هفته ای یک بار میاد هر از گاهی دوبار  همون اولش مامانم گفت آخر هفته ها بیا منم هر سری بهش میگم ...

نشده خودش بیاد به شما سر بزنه؟ همسر من تا دعوت نکنیم نمیاد😑 خانواده منم ناراحت میشن میگن باید دعوت کنیم تا بیاد

نشده خودش بیاد به شما سر بزنه؟ همسر من تا دعوت نکنیم نمیاد😑 خانواده منم ناراحت میشن میگن باید دعوت ...

خودش هروقت مثلا مریضم میاد سر میزنه میگه روم نمیشه زیاد بیام خونتون بیشتر میگه تو بیا خونمون