2777
2789
عنوان

بیاین🙄😁لدفا

41 بازدید | 2 پست

بچها من براتولد نامزدم چند ماهه پیش یه ست کمربند و اینا گرفتم من زیاد کادو های گرون نمیدم واقعیتش چون پول کمی در دسترسمه ولی توی کارتم ک نامزدم میریزع از اون خرج نمیگنم براش کادو بگیرم اونی ک خودم جمع میکنمو هرچیشد یچیزی میگیرم خیلی برام مهمه خوشش بیاد و اینا ولی از وقتی من یادم میاد فک میگنم فقط از کمربندش استفادع کرده نمیدونم🙃بعد یه دفه رفه بودیم بیرون ی کیف پول در اورد از جیبش ک حساب کنع ولی اون کیف پولی ک من براش گرفته بودم نبود خیلی دلم شکست تاحالا برام کادوی بدی نگرفتع ولی واسع اونم اونقدرا گرون نیس در حد خودشه ازون گذشتع هرچی گه برام بگیررو خیلی دوصش دارم و حتما حتما ازش استفاده میکنم بعد برام یه انگشتر طلا سفید گرفته میگه حلقه سنگینه اینو دستت کن اگه اون اذیت میشی ولی من دلم نمیخاد دستم کنم بفهمه حالمو😐ولی دلم نمیاد نمیدونم چیگار کنم نظر شما چیه

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

نه حتما بپوش ازشم تشکر کن.اگه اون دوباره کادوتو استفاده نکرد و برات دوباره چیز خرید باز استفاده کن تا وقتی که یاد میگیره و میفهمه برات مهمه که کادوتو استفاده کنی.مردای ما زیاد این چیزارو بعضیاشون بلد نیستن.حیفه دوران نامزدی هستی از همین الان براش خط و نشون نکشی یه وقت

نه حتما بپوش ازشم تشکر کن.اگه اون دوباره کادوتو استفاده نکرد و برات دوباره چیز خرید باز استفاده کن ت ...

خب دلم شکست تا حالا براش کادو گرفتم ندیدم استفاده کنه😐ی کیف پولشو ک گفم میگم از کجا خریدی میگه نخریدم ساره(ابجیش براش گرفتع)یا مصلن چیزای دیگرو مال همرو استفادعرمیکنه مال منو نه

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان