2777
2789
عنوان

کی نقاشی میکنه؟؟؟

158 بازدید | 30 پست

میشه راهنماییم کنین؟من استعداد نقاشیم خپبه و میخوام همینجوری تو‌خونه نقاشی کنم نقاشی با پاستل رو‌هم خیلی دوست دارم،میخواستم ازتون بپرسم چه ویدیوی آموزشی بخرم و مارک پاستل چی خوبه؟

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
Mn honarstan geraghik khondm golam omidvaram betonm komakt konm

وای خوش به حالت من میخواستم برم هنرستان ولی چون نزدیک خونمون هنرستان نبود رفتم تجربی😭

حالا هم اصلا نمیدونم به خاطر نقاشی برم دانشگاه آزاد هنر بهتره یا برم کلاس نقاشی حرفه ای؟؟ به نظرت کدوم بهتره عزیزم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Mn honarstan geraghik khondm golam omidvaram betonm komakt konm

من نمیدونم پاستل چه مارکی بخرم.شما تو هنرستان رشته ی نقاشیتون رو‌هم انتخاب میکنین یا با هر چیزی نقاشی میکردین؟ اصل هنرستان چه رشته هایی داشتین؟میًشه بیشتر برام بگی لطفا؟

وای خوش به حالت من میخواستم برم هنرستان ولی چون نزدیک خونمون هنرستان نبود رفتم تجربی😭 حالا هم اصلا ...

Bro biron kelas naghashi chon ghashang az paye behtvyad midan vli age beri danshga baiad az ghabl  bald bashi chon porzhevo ina baiad bar dari on moghe pashimon mishi o khekj aziat mishi  

من نمیدونم پاستل چه مارکی بخرم.شما تو هنرستان رشته ی نقاشیتون رو‌هم انتخاب میکنین یا با هر چیزی نقاش ...

Na koln toye 3 sal honarstan baiad ba hame teknika kar koni 

del bekhahi nist 

reshte haye asliam gerafic o memari dakheli o hotel dari bod 

Na koln toye 3 sal honarstan baiad ba hame teknika kar koni  del bekhahi nist  reshte ha ...

یعنی خیلی رشته ی سختی بود؟راستشو بخوای من همه ی درسایی که کنکور هنر میخواد رو عالی بودم مثل ادبیات و دین و زندگی،هندسم عالی بود تو‌کل کلاس معلم فقط با من حرف میزد،ادبیات شعرای تمرینا رو هم حفظ میکردم.چون حفظیاتم خوب بود زبان انگلیسیم هم خوب بود.همیشه به خاطر این که بابام نراشت برم هنرستان حرصصص میخورم

یعنی خیلی رشته ی سختی بود؟راستشو بخوای من همه ی درسایی که کنکور هنر میخواد رو عالی بودم مثل ادب ...

Sakht bod

bebin ye roz ostad miomad sare kelas migoft vase frda 50 ta az tarhe masln fln chiz ba saye o hashor mikham 

fek kon khaste beri khone be gheir az emthan o karaye digat baid bshinib50 ta tarhm bkshi  bad frda ke mirfti sre kelas msln age goshe kaghazt ta shode bod ostad jlo cheshmt parash mikrd migoft az aval 

ya msln sre karaye bozorg ke vase namayshga mikhstim 

age kenar kart ke khat kochik mioftad ostad kar be on bozorgi ro pare mikd jlo chshmt mindakht dor 

vli mn ashghe reshtm bodm asn sakhtiashm vsm shirin bod 

alnm tarahi lebas mikhonm bazm hmine age ye moshkel kochik dashte bashe kart be jaye in ke bgn msln drostsh kon jlo chshmt nabodsh mikonn

Na koln toye 3 sal honarstan baiad ba hame teknika kar koni  del bekhahi nist  reshte ha ...

راستش یه جورایی عقده ی رشته ی هنر رو‌دارم،از لحاظ اعتماد به نفس و شخصیتی داغونم تو کل زندگی چون انتخاب رشته که مهمترین تصمیم نوجوونیم بود خودم نتونستم بگیرم و هیچ کدوم از معلمای مدرسه به جز یکی قدر استعدادمو ندونستن عوضش به خاطر فیزیک و شیمی تو سری هم میخوردم جلوی بقیه ی بچه ها. در صورتی که هر چه ای یه استعدادی داره و قرار نیست همه یکی باشن.عزیزم اینا رو‌گفتم که ازت خواهش کنم کمکم کنی یه تصمیم تو زندگیم بگیرم که این اذیت شدن هام رو فراموش کنم باهاش. و انقد لجم گرفته که خودم اصلا نمیدونم چی کار کنم؟نمیدونم دوست دارم معلم نقاشی بشم؟نمیدونم دوست دارم نمایشگاه خودمو بزنم؟نمیدونم دوست دارم تصویر گر کتاب کودک بشم؟به نظرت کسی که هنرش خوبه چه هدفی داشته باشه خوبه؟

راستش یه جورایی عقده ی رشته ی هنر رو‌دارم،از لحاظ اعتماد به نفس و شخصیتی داغونم تو کل زندگی چون انتخ ...

Hadaf bastgi be shakhsiat khode adm dre msln mn ziad ba tasvir sazi hal nmikrdm nmigm bad miad entfaghn dosam dashtm vli khob on chizi ke donbalsh bodm in nabod 

migam badaf bastgi be chizi ke to ro samte khosh mikshone dre

Sakht bod bebin ye roz ostad miomad sare kelas migoft vase frda 50 ta az tarhe masln fln chiz ba sa ...

وای عزیزم این که خیلی بده؟ هنرمند همونقدر که استعداد زیادی داره همونقدر هم‌ حساسه، من یه بار توی دوم راهنمایی معلممون گفت یه قسمت خونتونو نگاه کنین بکشین،منم از میز تلویزیونو تلویزیونمون کشیدم، به خدا نقاشی که کشیده بودم با خود تلویزیون مو نمیزد ولی مدل میز تلویزیونمون گلابی شکل بود،معلممون گفت تو الکی میگی از خودت کشیدی؟ هر جوری خواستم ثابت کنم نتونستم خواستم عکس از تلویزیونمون ببرم ببینه ولی اجازه نداد،هنوزم که هنوزه گریم میگیره یادش که میفتم چون نقلشی بچه ها در مقابل نقاشیه من خط خطی بود ولی نقاشی من با عکس مو نمیزد

Hadaf bastgi be shakhsiat khode adm dre msln mn ziad ba tasvir sazi hal nmikrdm nmigm bad miad entfa ...

ببین انقد به نقاشی علاقه دارم که الان که بعد این همه سال مخوام پاستل یا مداد رنگی بخرم به خاطر این زمانایی که از دست دادم گریم میگیره, موقع مدرسه ها هم ‌بجای درس خوندن میرفتم واسه خودم نقاشی میکشیدم .

با گل رس هم مجسمه میساختم هر کی میدید میگفت عالیه،یه بارم عموم گیتازشو داد دستم یه قیقه برام توضیح داد بعد تونستم یه ذره الکی سلطان قلبم رو بزنم‌و‌خودش تعجب کرده بود.

نمیخوام بگم من خدای استعدادم ولی تو خودت هم این استعداد هنر رو تو خودت داری و درکم میکنی،منظورم اینه عاشق هنر و استفاده کردن از هنری که دارم هستم

Hadaf bastgi be shakhsiat khode adm dre msln mn ziad ba tasvir sazi hal nmikrdm nmigm bad miad entfa ...

ولی در کل اصلا نمیدونم دلم میخواد تو این یه بار که تو این دنیا باشم و بعدش دیگه میرم چه کار هنری رو ادامه بدم؟ و هدفم از اون کار چی باشه؟مثلا میتونی بهم بگی هدف هم کلاسی هات از استفاده از هنر چیه؟