2777
2789
بهم نمیاد لیانا باشم،،، ب جز مهسا چی؟؛ ب نظرت خودم سارا و یاسمن دوس دارم، سارا ک آجیمه، یاسمن هم دو ...

چرابهت نیاد؟ میادخوبشم میاد مگه اسم ب اومدنه من اسم های قدیمی پریچهر

پریزاد

پریناز

سارا

دریا

درسا

پریا

پرنیان

باران

بهار

شهرزاد

دوس دارم

بذار رعنا

سمانه ک از رعنا بهتره🤪

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمانه ک از رعنا بهتره🤪

من نظرم و گفتم که به اسم خواهرشم بیاد اجبار که نیست

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
واقعا😂😂😂 ساناز یا ترانه چی؟؟؟ ب فامیلی هم بایدبیاد؟؟؟؟

ببین هرکدوم دوس داشتی بنویس بگو صدات بزنن ببین کدوم روبیشتردوس داری فک کنم ی لیست میدی از بینشون یکی رو برات میزارن دقیق نمدونم

اتفاقا راحته من اسم خودمو از خدیجه به صبا تغییر دادم

واقعا؟ پس اینکه میگن اسم‌های مذهبی رو به این راحتی ها عوض نمیکنن واقعیت نداره؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده