2777
2789
میدونی به نظر من اسم اگر معنیش خوب باشه وبا جنس تضاد نداشته باشه چه عیبی داره روی هر دو جنس باشه مگه ...

راستش من خودم ترجیح میدم جنسیت اسم مشخص باشه که وقتی درموردش صحبت بشه معلوم باشه کی به کیه ولی خوب سليقه ها متفاوت هست آريا ریشه اش پسرونه هست ولی امریکایی ها رو دختر میزارن 

راستش من خودم ترجیح میدم جنسیت اسم مشخص باشه که وقتی درموردش صحبت بشه معلوم باشه کی به کیه ولی خوب س ...

ریشه اش پسرونه نیست تو ایران هم خانمهایی با نام کوچک اریا داشتیم 

مثلا همین خانم دکتر آریا ستوده متولد 1335 هست 

خانم آریا اقبال شکوهی که نقاش معروفی هست همون متولد 48 هست 

معنی ریشه ای آریا هم آزاده ونجیب ودوست با وفا وانسان شایسته هست که معانی فقط پسرونه نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ریشه اش پسرونه نیست تو ایران هم خانمهایی با نام کوچک اریا داشتیم  مثلا همین خانم دکتر آریا ستو ...

اینکه خانوم هایی با این نام وجود داره دلیلی بر جنسیت ریشه نام نیست جناب آريا دو تا ریشه داره ریشه فارسی به معنای نجیب پسرانه هست 

ریشه فرنگی که جنسیتش تعریف نشده به معنای آواز دلکش و قسمتی از آواز اپرا هست 

در مورد ریشه نامها فرهنگ نامهای سایت فرزند بسیار کامل توضيح داده و مشاهیر نامها هم معرفی کرده مي تونید چک بفرماييد

اینکه خانوم هایی با این نام وجود داره دلیلی بر جنسیت ریشه نام نیست جناب آريا دو تا ریشه داره ریشه فا ...

نجیب یک صفت هست وپسرانه نیست وهم میشه گفت فلان خانم نجیب هست وهم میشه گفت فلان اقا نجیب هست 

وعلاوه بر نجیب معنای آزاده وشایسته  ودوست با وفا هم دارد واینها هست ونامهای پارسی مثل عربی خود اسم ریشه جنسیتی ندارد 

به هرحال الان بحثش مفصل هست وحوصله بقیه ممکنه سر برود

نجیب یک صفت هست وپسرانه نیست وهم میشه گفت فلان خانم نجیب هست وهم میشه گفت فلان اقا نجیب هست  و ...

ولی معانی آریا که نجیب ویا نجیب زاده هست ویا دوست باوفا واصیل همه صفت هست واین صفتها رو میتوان به هر انسانی نسبت داد

[QUOTE=123194203]ولی بیشتر برا پسره اسمش پسرونس اریانا مال دختره[/QUOTE

میدونی به نظر من وجود اسمهای مشترک بین دو جنس که از نظر معنایی هم با جنسشون تضاد نداشته باشه میتونه  کمک کند که اولا مثلا پسرها فکر نکنند که از دخترها برتر هستند مثلا پسره اسمش متین هست میبینه تو مدرسه هم دوتا پسر دیگه اسمشون متین هست تو فامیلش چهارتا دختر اسمشون متین هست خب همین که میبینه اسم ها بین دختر وپسر یکسان وجود دارد با ایده اینکه دخترها پایین تر نیستند بهتر تو ذهنشون شکل میگیره اما ضمن احترام به تمامی اسامی اما اگه مثلا پسره ببینه همه اسم پسرها امیر وسالار ویا به معنای قوی واینهاست واسم دخترها همش ناز اینهاست پسره فکر میکنه پسرها همه قویند وسالار وامیر ودخترها فقط ناز دارند وخود دخترها هم فکر میکنند همش ناز دارندوپسرها امیرند وسالار 

البته اسمهای ناز هم قشنگ هست اما من دارم خوبی اسمهای مشترک تو دید بچه ها رو میگم 

من ک هیچ هنری ندارم چی 🙄یعنی دیگه هیچ راهی نیست؟؟ یعنی من شروع کنم ب نقاشی اسممو عوض میکنن تو شناس ...

سلام حالا فرضا اگر بتونید اسم رو عوض کنید خانواده تون ناراحت نمیشوند؟ ببخشید سوال فضولی هست اگر دوست ندارید جواب ندهید 

برخی میگن تغییر نام شاید والدین رو ناراحت کند چون اونها نام ما رو تعیین کردند نظر شما چیست؟

سلام حالا فرضا اگر بتونید اسم رو عوض کنید خانواده تون ناراحت نمیشوند؟ ببخشید سوال فضولی هست اگر دوست ...

مامانم میگه تو شناسنامه اسممو عوض نکنم و یه اسم انتخاب کنم ک صدام کنن .ولی من دوس دارم تو شناسنامه اسمم عوض بشه