2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز در کل اسم زیادی نیست نسبت به سایر اسمها  الان برید تو مدرسه تو کلاسها خیلی کلاسها اریا ندا ...

من همین الان بیست تا بچه دو تا سه ساله به اسم اریا می شناسم تازه یکی تو فامیل داریم اریا که متولد سال 48 هست اون موقع کم بوده

باید کار هنری انجام بدی خطاطی نقاشی و ... با نام مستعار بعد می تونی بری دادگاه اسم مستعارت بزاری تو ...

من ک هیچ هنری ندارم چی 🙄یعنی دیگه هیچ راهی نیست؟؟

یعنی من شروع کنم ب نقاشی اسممو عوض میکنن تو شناسنامه؟؟

ولی بیشتر برا پسره اسمش پسرونس اریانا مال دختره

آریانا هم اسم قشنگی هست والبته آریانا اسم سرزمین جدا شده از ایران بزرگ هست 

اریانا اسم کشور افغانستان هست 

ولی درکل اریا به نظرم خوش اهنگ تر هست وبا معنی تر 

میدونی زیاد خوسم نمی اید اسم یک منطقه جغرافیایی رو ادم باشد 

من ک هیچ هنری ندارم چی 🙄یعنی دیگه هیچ راهی نیست؟؟ یعنی من شروع کنم ب نقاشی اسممو عوض میکنن تو شناس ...

بله می شناسم کسی با خوانندگي اسم جعفر کرده فرزام 

یکی هم با خواندن کتاب صوتی اسم هاجر کرده مرجان

شما هم یکی کاری کن اگر واقعا خیلی دوست داری با یه وکیل هم مشورت کن ببین شاید ارایشگری یا خیاطی هم حساب باشه

من همین الان بیست تا بچه دو تا سه ساله به اسم اریا می شناسم تازه یکی تو فامیل داریم اریا که متولد سا ...

اون موقع خیلی کم بوده 

راستی معلومه فامیلتون خوش اسم انتخاب کن بودند

بله می شناسم کسی با خوانندگي اسم جعفر کرده فرزام  یکی هم با خواندن کتاب صوتی اسم هاجر کرده مرج ...

اخه اسم من مذهبیه .فاطمه 

فک نمیکنم اینطور اسمارو عوض کنن 

مثلا جعفر و هاجر عوض کردنشون در حالت عادی هم مشکل خاصی ندارع 

اخه اسم من مذهبیه .فاطمه  فک نمیکنم اینطور اسمارو عوض کنن  مثلا جعفر و هاجر عوض کردنشون ...

شما میتونی با مادرت صحبت کنی اسمش رو عوض کنه واسم شما رو بگذاره رو خودش وبعد شما اسمت رو عوض کنی

اخه اسم من مذهبیه .فاطمه  فک نمیکنم اینطور اسمارو عوض کنن  مثلا جعفر و هاجر عوض کردنشون ...

کلا جز اسمهای مذهبی هست جعفر که امام ششم هست اسامی خیلی ضايع رو راحت تغییر میدن متل بهجت که گفتن 

خیر همکلاسی های پسر خودم توی کلاسهای بازي ، خلاقیت و شنا هستن

میدونی به نظر من اسم اگر معنیش خوب باشه وبا جنس تضاد نداشته باشه چه عیبی داره روی هر دو جنس باشه مگه کلی در گذشته هم اقا وهم خانم با اسم کیانوش داشتیم عیبی داشت؟ یا کلی اقا وخانم با اسم متین داشتیم عیبی داشت؟

یا مثلا رها رو فقط الان میگن اسم دختر من میگم رو هردو میشه گذاشت اما اگر بخواهیم احتصاصی اش کنیم باید رو پسر فقط گذاشت چون پسرها جز دوسال سربازی در بقیه زندگی نسبت به دخترها در کل رها تر هستند پس اگر بخواهد اسم اختصاصی هم بشود باید اختصاصی پسرها باشه