2777
2789
اون افسانه پاکرو😂😂😂 

😅😅😅😅😅

خدایی قشنگه اسمت 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
اسم دهه شصتی بذار چون‌توی اون دهه بدنیا امدی😎😁بذار غزل  مرجان سعیده مینا مریم کیمیا شرا ...

وا گناهش چیه چه ربطی داره ؟ هراسمی دوس داره بزاره خب محدودیت نداره ک مگر هرکی اسمش شیکه میگن چون فلان سال اومدی اسمتو این صدامیزنیم

اسی سونیتا هم قشنگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 ی معنیشم کرک.... چی بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟

اسمای کردی هم قشنگن

پروانژ

ژیوان

آریان

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
وا گناهش چیه چه ربطی داره ؟ هراسمی دوس داره بزاره خب محدودیت نداره ک مگر هرکی اسمش شیکه میگن چون فلا ...

وا مگه دهه شصتی چشه انقدر عصبی شدید خود منم دهه شصتیم.. 

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
سارا خواهرمه، وگرنه میذاشتم سارا

به سارا 

اسمهایی چون 

رها 

آوا 

ویا آریا می آید 

فقط اگر آریا رو انتخاب کنی الان آریا رو ثبت احوال فقط تو اسم پسر اورده 

ولی اگه برای تغییر نام کار به دادگاه میکشه شاید با توجه به اینکه خانمهایی با نام شناسنامه ای آریا داریم واینکه معنای آریا که یعنی نجیب با جنس مونث تضاد نداره بتونی قاضی رو راضی کنی اسم آریا روت بگذاره 

به هرحال اسمی انتخاب کن که تهش آ داشته باشه که به اسم خواهرت بیاد بهتره

ن منظورم اسماتون بود ک گفتین ایناروبزاره چون متولدفلان ساله . عصبی نشدم جانم یکم سردردم شاید برااون ...

قربونت عزیزم ولی خدایی اسمارو خودم دوست که‌گفتم

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️