2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آریا  به نظر من هم اسم دختره هم اسم پسر چون معنی اش نجیب هست ونمیشه گفت پسر نجیب نیست یا دختر ن ...

آریا اسمی هست که ادم خارج هم برود به نظر خیلی خارجی ها خوش آهنگ هست وراحت تلفظش میکنند

اخه شانس من اسمم جز همون دوتاییه ک گفتی عوض نمیکنن.  شما اسمتون چی بود؟؟اونی ک خودتون خواستنین ...

نمیتونم بگم اسممو...ولی خودم گفتم اسممو ی اسم معقول گفتم خیلی عجیب غریب نیس...شما فرض کن بهجت بوده کردم شقایق در این حد   

نمیتونم بگم اسممو...ولی خودم گفتم اسممو ی اسم معقول گفتم خیلی عجیب غریب نیس...شما فرض کن بهجت بوده ک ...

اها میخواستم ببینم تا چ حد مذهبیه😅😅

منم اسم ایرانی و معقولی میخوام بذارم ولی چون اسمم فاطمس فکرنمیکنم ک عوضش کنن😢

اها میخواستم ببینم تا چ حد مذهبیه😅😅 منم اسم ایرانی و معقولی میخوام بذارم ولی چون اسمم فاطمس فکرنم ...

ببین در حد سمیه مذهبیه خخخ نمیشه اسم خودمو بگم ولی در حد بحجت و اینا خز   

پس خوش بحالت ک تونستی عوض کنی  بنظرت اسم منو عوض میکنن؟؟ ببخشید دیگه زیاد سوال پرسیدم😢😁

ن اسم دوستم زهرا بود عوض نکردن باید بسوزی و بسازی   حالا این دوتا اسم ک معمولین خیلی خیت نیستن

ن اسم دوستم زهرا بود عوض نکردن باید بسوزی و بسازی   حالا این دوتا اسم ک معمولین خیلی خیت نیست ...

سوال فرضی هست ولی جوابش رو دوست دارم بدونم : کسی اسمش فاطمه باشه میتونه اسمش رو عوض کنه وبگذاره زهرا

البته هرکس هر اسمی دوست دارد باید روی خودش بگذاره ولی به نظر من آریا اسم خیلی قشنگ وخاصی هست اگر ثبت ...

آریا قشنگه ولی چون تو ایران بیشتر این اسمو روی پسر میذارن من تاحالا آریا دختر ندیدم هرچی دیدم پسر بوده این خانم به آریا تغییر بده ممکنه مسخره کنن بگن اسمشو عوض کرده اسم پسر گذاشته رو خودش 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 28 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز