2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بعد که تحقیق کردم دیدم از نظر معنایی بخواهی حساب کنی اسم فرنوش خیلی به مردها می اید  به ...

فر به معنای شکوه. مرد و زن نداره

ولی بقیش واقعا خانمانه اس. فرناز فرنوش فرگل

فرهاد فرشاد و فربد و این اسامی هم مردونه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
فر به معنای شکوه. مرد و زن نداره ولی بقیش واقعا خانمانه اس. فرناز فرنوش فرگل فرهاد فرشاد و فربد و ...

فرتوش از نظر معنایی هم به مرد می اید وهم به زن 

به خاطر نوش نمیشه گفت مال زنه فقط 

مثلا کیا نوش رو در نظر بگیر هم اسم پسر هست هم دختر وهم اسم قهرمان مرد شاهنامه وثبت احوال الان فقط تو اسم پسر اورده ولی خیلی خانم با نام کیانوش داریم

من تیرماه عوضش کردم. شرایط خاصی نداره باید بری دادگاه دادخواست تغییر اسم بدی. اگه قاضی شاهد خواست ۲ ...

میگم برای اقایون هم همینطوره؟ بعد مدارک چطور عوض میشه، مثل حساب بانکی، کارت پایان خدمت، مثلا مدرک دانشگاهی اگه اطلاع داری ممنون میشم بگی

بله تغییر اسم مذهبی از طریق دادگاهه

سلام اگه شخص بخواهد اسمی روی بچه اش بگذارد ودرخواست بررسی هم بدهد اما ثبت احوال اون اسم رو قبول نکنه میشه از طریق دیوان عدالت اداری ویا دادگاه از ثبت احوال شکایت کرد واون اسم رو روی بچه گذاشت؟

اگر هم اسم شما مذهبی نبود و اسم جدیدی مدنظر داشتی که ثبت احوال قبول نمیکرد میشد از طریق دادگاه اقدام کنی

بله دونه دونه میری عوض میکنی خب

دستت درد نکنه، چون هرچی میگم ب شوهرم برو اسمتو عوض کن، میگه سخته برای مردا باید برم حساب بانکیا ، نمیدونم عدم سوپیشینه، نمیدونم کجاا، فک کنم الکی گفت بهم اینارو ک نره. ممنون ک ج دادی.