برالاغری سریع شکم چه پیشنهادی دارین ورزش قرص چربی سوز یه چیزی که تاعید نتیجه صددرصد بده خیر ببینید
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف میزنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``
عزیزم اگر یبوست داری درمانش کن،فکر قرص و چیزای شیمیاییم نکن،حلقه بزن و حرکتای ورزشی فقط مخصوص شکم بزن جواب میده
با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘 حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪 کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
حلقه بزن عااااااالیه من دیدم وحشتناک بودن با حلقه زدن چربی شکم و پهلوهاشون اب شده،البته از این حلقه های حرفه ای و دندونه دار ک ضربه میزنن اوایل هم کبود میشه بدنت بعد عادت میکنی
اهنگ باشگاهی بذار تو گوشی هنسفری بزن با صدای بلند گوشی تایم کن روز اول ده دقیقه ده تا دراز نشست بعد دوسه روز پونزده دقیقه بیست دراز نشست همینجوری ادامه بده سریع لاغر میشی
حلقه ودراز نشست میزم روزی ۵۰درازنشست ده دقیقه حلقه کافیه؟