2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 33 پست

یه گروه توی تلگرام با 430 تا عضو هست که همه تقریبا با آکنه و راکوتان و قرص هورمونی و... درگیرن اگر مایل باشید آیدی ادمین و بدم ادتون کنه خودمم درگیرم با این مسئله خواستم راهنمایی کرده باشم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوش یه بیمارب رایجِ  اصلا نظر قطعی نمیشه داد برای کبد چرب

من کارم اینه میشه داد

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند
من صورتم داغون بودافسرده شدم رفتم دکترپوست عالی شده الان دیگ جوش نمیزنه اگ خواستین بگین تابگم

به بآلام گفتم گفت نميبرمت خودشون ميرن نميدونم چيكار كنم

من کارم اینه میشه داد

پس کبدِ اینههههههمهههه ادم که میبینیم جوش دارن چربِ 

انقدر قطعی نگو من خونده ام یجا عزیزم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
پس کبدِ اینههههههمهههه ادم که میبینیم جوش دارن چربِ  انقدر قطعی نگو من خونده ام یجا عزیزم

اون جایی که خوندی اشتباه نوشته 

جوش گونه از کبد هست

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند
به بآلام گفتم گفت نميبرمت خودشون ميرن نميدونم چيكار كنم

ی ژل ضدجوش بگیرحتماروزی دوباربزن...ی دارودیگ هم هس ک بدون نخسه پزشک نمیدن پس بیخیال اون

روزی دوبارسرکه سیب بزن حتما

صبحاحتماناشتاخاکشیربخور

هفته ای ی بار اسکراب کن باعسل وشکرقهوه ای

بهت قول میدم خوب بشی

روغن چی مصرف میکنید

اگه نمیتونی عاشقش بمونی پس عاشقش نکن!
از اين صابونا فقط استفاده كنم خودشون ميرن؟

بله رفع میشود،گیاهی هستند و طب بوعلی ،گرید +Aبالاترین درجه کیفیت که برای صادرات محصول میباشد،مشاور تخصصی پوست و مو هستم، در خدمتتان

اون جایی که خوندی اشتباه نوشته  جوش گونه از کبد هست

خب بگو جوش گونه زودتر 

کارت چیه؟ حالا🤔

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
خب بگو جوش گونه زودتر  کارت چیه؟ حالا🤔

رشته م هوشبری