2777
2789
عنوان

حرف زدن شوهرم

195 بازدید | 13 پست

خانما شوهرم توی خونه حرف نمیزنه و همین حرف نزدنش کلافم کرده.توی جمع دوستاش که هست خیلی میگه و میخنده اما خونه که میاد حرف نمیزنه یا توی تلویزیونه یا توی گوشی.

چیکار کنم که اینجوری نباشه اگه تجربش را داشتید راهنماییم کنید

لطفا🙏🙏🙏برام دعا کنید منم مامان بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر منم همینه بنظدم زیاد کار به کارش نداشته باش خودتو با کارای خودت مشغول کن بی محلش کن خودش باهات میحرفه مردا اکثرا دوس دارک تو خونه یا tvببینن یا گوشی دست بگیرن خلاصه دوس دارن برا خودشون باشن 

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

چاره ای نداری خواهر باید یه جوری نشاط بیاری به خونه.

فیلم طنز ببینید.برقصی و مجبورش کنی باهات برقصه.سعی کن توهم رفیقش باشی.بیرون پیاده روی برید.هله هوله بخورین.سلفی بگیرین.اینقدر حال میده.

من خیلی تلاش کردم تا شوهرم مثه یه دوست روی من حساب باز کنه و درددل کنه باهام و از مسائل و مشکلات مالی و کاری برام بگه.

شوهره منم ولش کنی حرف نمیزنه تو خونه ولی من ولش نمیکنم که

یسره باهاش حرف میزنم در مورد موضوعات مختلف بعد یسره میگم خب خب خب تا حواسشو جمع کنه.امروزم دیدم خیلی بحره فیلمه منو تحویل نمیگیره رفتم رو پاش نشستم بعد صورتشو محکم گرفتم گفتم فقط منو نگاه کن با من حرف بزن.من واقعا تحمل سکوته خونه رو ندارم برا همین هی پلنگ میشم

شوهره منم ولش کنی حرف نمیزنه تو خونه ولی من ولش نمیکنم که یسره باهاش حرف میزنم در مورد موضوعات مختل ...

خو عزیزم اینجوری بنظرم اذیت میشن منم خیلی دوس دارم باهام بحرفه وقتی نمیحرفه چیکارکنم

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟