2777
2789
عنوان

حرف زدن شوهر

161 بازدید | 12 پست

خانما شوهرم توی خونه حرف نمیزنه و همین حرف نزدنش کلافم کرده.توی جمع دوستاش که هست خیلی میگه و میخنده اما خونه که میاد حرف نمیزنه یا توی تلویزیونه یا توی گوشی.

چیکار کنم که اینجوری نباشه اگه تجربش را داشتید راهنماییم کنید

لطفا🙏🙏🙏برام دعا کنید منم مامان بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول صاف وساده بهش بگو توجه نکرد تو هم مثل خودش بشو تا ازت بپرسه چرا اینجوری شدی و بهش دلیلش را بگو

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

حرفی باید برای گفتن باشه

چرند‌ گفتن چه فایده ای داره؟

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
اول صاف وساده بهش بگو توجه نکرد تو هم مثل خودش بشو تا ازت بپرسه چرا اینجوری شدی و بهش دلیلش را بگو

ازش خواستم چون شخصیت و مدل خانوادگیم پر حرفه.

جوابم اینه که من یاد نگرفتم توی خونه حرف بزنم.

لطفا🙏🙏🙏برام دعا کنید منم مامان بشم
ازش خواستم چون شخصیت و مدل خانوادگیم پر حرفه. جوابم اینه که من یاد نگرفتم توی خونه حرف بزنم.

خب بگو بخاطر من سعی کن و کارهای دونفرتون را زیاد کن 

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!