خواهر شوهرم و خونواده شوهرم کلا سفیدن البته سفید بی نمک و کمرنگ من گندمیم حالا به هر بهونه ای همش میگن سبزه بیریخته سفید بهتره و از این چیزا یا من بلندم خودشون کوتاه شدیدن کوتاه همش به بهانه ای میگن فلانی درازه فلانی نردبونه در صورتیکه من هیچ جوابی نمیدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بی خیال...دهن مردمو هیچ طوری نمیشه بست...اهمیت نده
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
نورا جان ازین مسائل واسه همه مون تقریبا پیش اومده برای من که خیلی شدید بود چون هم همسرم و هم فامیلاشون دائما تاکیید میکردن که چه عروس زیبایی دارید یا چه خوش اندامه{از خودم تعریف کنم یه ذره} و خواهر و مادر همسرم به هر بهانه ای آزارام میدادن و سعی میکردن به هر طریقی شده ازم ایراد بگیرن و بزرگش کنن و اذیت کنن یادمه اون موقع ها چقد حرص میخوردم و گریه میکردم و الان وقتی بعد چند سال فکر میکنم که اونا از حسادت شدید این کارو میکردن و من بجای اینکه بیشتر خوشحال بشم یا براشون متاسف بشم یا اصلا حرفاشون برام مهم نباشه دقیقا با حرص خوردنم بیشتر بهشون کمک میکردم خودم تعجب میکنم از بی تجربگی و خامی یکی دو بار به شیوه خودشون جوابشونو دادم یا با سیاست جوری ازشون ایراد گرفتم که اصلا براشون قابل هضم نبود دیگه جرات نکردن چیزی بگن فقط دلم واسه خودم میسوزه که با سادگی تمام مینشستم حرص میخوردم
کسى که از چیزى میترسد، از آن فرار مى کند و کسی که از خدا مى ترسد به سویش مى رود.
فکر کنم اونان که مشکل دارن وگرنه اگه از تو خوششون نمیومد عمرا نمیذاشتن عروسشون شی از غصه وعقده دلشونه تو هم نه اون موقع یک وقت دیگه بهشون بگو چقدر شوهرت عاشق چهره واندامته چند بار این کارو بکن اما تابلو بازی در نیاری ها اگه جواب نداد همزمان با کارت کسای دیگه ای غیر از خونوادش که قد کوتاهو سفیدنو مثال بزن بگو طفلی ها خیلی دلم براشون میسوزه حتما بچه هاشونو باید بفرستن والبال یا بسکتبال یکم قد بلند بشن هر چند اینطوری گرون قیمت ترن وهمش بخند یا بگو طفلی فلانی واسه اینکه یکم برنزه شه مجبوره روزی یک من کرم پودر رو صورتش بزنه ببین معجزه میشه یانه دیگهخودشونو جمغ وجور میکنن