2777
2789
عنوان

حرف زدن شوهرم

436 بازدید | 23 پست

خانما شوهرم توی خونه حرف نمیزنه و همین حرف نزدنش کلافم کرده.توی جمع دوستاش که هست خیلی میگه و میخنده اما خونه که میاد حرف نمیزنه یا توی تلویزیونه یا توی گوشی.

چیکار کنم که اینجوری نباشه اگه تجربش را داشتید راهنماییم کنید.

لطفا🙏🙏🙏برام دعا کنید منم مامان بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شاید موضوعی برای حرف زدن نداره

هرروز باهمین با دوستاش بعد یه تایمی قرار میزاره یه سری اتفاق افتاده م تعریف میکنن

خودت شروع کن ب حرف زدن تا راه بیوفته

یادم تورو فراموش..

بر عکس من تو جمعا اینقددددد که ساکته همه میگن لاله بعد میاد خونه مغز منو میخوره ☹

خودت به حرف بگیرش باهاش حرف بزن ازش سوال کن بزار به سمتت کشیده بشه خودتو لوس کن با لحن لچگونه باهاش حرف بزن 

برعکس همسر من. از در میاد جزئیات کارهاش از وقتی رفته بیرون تعریف منه تا لحظه برگشتش. کلا ما خیلی با هم حرف می‌زنیم. یعنی مثلا ما فردا یه سفر  یه روزه میریم و برمیگردیم کلا ضبط ماشین روشن نمیشه مگه من خوابم بگیره و اون بی حوصله بشه ضبط رو روشن کنه. کلا در حال فک زدنیم 

خودم قبل از ازدواج خیلی پر حرف بودم اما توی این چند ساله کمتر شده.چون مخاطب ندارم.هر موضوعی را که میکشم وسط جواب صحبتام نظری ندارم و نمیدونمه.

البته ناگفته نماند خودش میگه ما حرف زدن توی خونه را یاد نگرفتیم.

بر عکس من تو جمعا اینقددددد که ساکته همه میگن لاله بعد میاد خونه مغز منو میخوره ☹ خودت به حرف بگ ...

تمام این کارا را کردم.نتیجه ای ندیدم

برعکس همسر من. از در میاد جزئیات کارهاش از وقتی رفته بیرون تعریف منه تا لحظه برگشتش. کلا ما خیلی با ...

به نظر من این خودش یه نعمته.چون منم اینجوری بزرگ شدم اما توی این چند سال بسکه حرف نزده خودمم احساس میکنم دارم افسرده میشم.

شخصیتم خیلی پرحرف بود اما😣😣😣