2821
2789
عنوان

مشورت کنیم

70 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من یه کاری رو میخوام شروع کنم جعبه یادبگیرم و درست کنم. بخاطر دیسک ام امکان رفتن به سرکار رو ندارم و دانشجو هستم و متاهل . میخواستم بپرسم اگه شروع کنم بازار کارش خوبه چطوریه بهم سفارش میدن یا نه؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن اصلا سراغش نرو... جعبه هارو اصلا نمیخرن من تجربه دارم.. درضمن کلاس نمیخواد بری اگه خیلی اصرار داری از توی نت چنتا کلیپ ببین و درست کن ببین اون چنتا چجوره.. فروش میره یان... 

خدایا شکرت
اگه میخوای بری پول بدی به بعضیا که میگن ما کارتون تصمین میکنیم نرو الکی میگن  بازارش بگی ...

نه اونجا نمیرم یه خانمی هست خودش درست میکنه و آموزش میده من فقط برای سرگرمی میخوام درست کنم آنچنان هم پولی نمی گیره ۱۸ تومن میخواد تا منو عضو کانال خصوصی ایش کنه

ببین هرکاریو بخوای شروع کنی بالاخره سختهو امکان داره کارت نگیره زیاد ولی خب خلاقیت خیلی مهمه و اینکه سعی کن تو اینستا یه پیج فروش بزنی و خلاقیت داشته باشی

اگه درست از جعبه ها تو زاویه خوب عکس بگیری و به چیزای فرعی و جزئی توجه کنی آره میگیره

ببین هرکاریو بخوای شروع کنی بالاخره سختهو امکان داره کارت نگیره زیاد ولی خب خلاقیت خیلی مهمه و اینکه ...

پیج دارم نزدیک ۲۰۰۰فالوور دارم

دیگه ۱۸ تومن چیزی نیست توی الان وضع اقتصادی بعدشم من اینهایی که شما ها گفتید حضوری رفتم همش الکیه فقط کلاهبرداری میکنند

خب اگه تبدیلش کنی به پیج کاریت و بدی بقیه پیج ها تبلیغت کنن که خوبه خیلی

آره خیلی خوبه فعلا موندم به این خانمه اعتماد کنم یا نه

آره خیلی خوبه فعلا موندم به این خانمه اعتماد کنم یا نه

خب ۱۸تومن واقعا چیزی نیست ولی اگه بدردت بخوره بالاخره بهتره هیچیه اگه مبلغ بالاتری میگرفت باید یکم دو دل بودی برا اعتماد کردن

خب ۱۸تومن واقعا چیزی نیست ولی اگه بدردت بخوره بالاخره بهتره هیچیه اگه مبلغ بالاتری میگرفت باید یکم د ...

آره واقعا خدا کنه کارم بگیره خسته شدم شوهرم سرکار نمیره و اصلا نمیتونه زندگی رو بچرخونه خدا کنه بگیره کمک حالش بشم

آره واقعا خدا کنه کارم بگیره خسته شدم شوهرم سرکار نمیره و اصلا نمیتونه زندگی رو بچرخونه خدا کنه بگیر ...

ایشالا که میگیره نگران نباش کلا اگرم نشد بگرد دنبال یه چیز دیگه باش یادبگیر و سعی کن تو اینستا کارتو بفروشی و تبلیغ کنی چون اونجا بهتر میخرن

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز