2777
2789
عنوان

مادر شوهر...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 30 پست
نمیدونم چرا بعضی از مادرشوهرا از جیب پسرشون پول خرج بشه انگار از جونشون داره خرج میشه، ولی تو هر چی ...

شوهرمم یاد میده مثلا میریم بیرون میگم فلان چیزو میگه ک ازش داری 🤦‍♀️هر وقت ننه اشو میبینه اینجوری میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه دلشون براپسراشون میسوزه😊 شمابگوباشه بعد کارخودتوبکن بدون بحث وبی احترامی

غلط کرده دلش برا پسرش میسوزه فقط از حسودیش هست تمام 

من مادرشوهرم میومدم تکون بخورم میگفت ای وای من هم سن تو بودم همه کار خودم میکردم یکبار به اش گفتم مگه مادرتو هم سن تو بود لباسشویی داشت جارو برقی داشت گفت نه گفتم همه چی به زمانه هست 

من تازه عقد کرده بودم و اولین باری بود باهاشون(مادرشوهر نازنینم) قرار بود برم جشن عروسی یکی از اقوام بعد شوهرمو فرستادن که برو براش لباس بگیر برگشتیم خونه گفتن کو لباست گفتم تازه عقد کردم همین لباسم خوبه کلی شوهرمو دعوا کردن چرا نگرفتی این نخواسته تو باید میگریفتی براش .

غلط کرده دلش برا پسرش میسوزه فقط از حسودیش هست تمام  من مادرشوهرم میومدم تکون بخورم میگفت ای و ...

یکم یواش تر عزیزدلم 😃

خداصبرت بده

من فک میکردم همه مادرشوهرامث مادرشوهرمنن 😀😀

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

۶ماه

ای جانم لذت ببر از زنذگیت حرف هیچ کس گوش نکن باور کن بعدا برات عقده میشه من 30سال هست ازدواج کردم الان میشینم میبینم 5سال اول زندگیم مادرشوهرم به لجن کشوند الان شوهرم سرویس میکنم میگم چرا نذاشتی من خودم زندگی کنم چرا من بردی خونه مادرت میگه ول گذشته اما برا من عقده شده نمیدونی چقدر دخالت میکردالان خیلی خوبه ولی من نمیتونم فراموش کنم پس ای کاش همونوقتها خودم هر کاری دوست داشتم میکردم نذاشت من برم عروسی دوستم قیامت گذاشت که تو اونجا چکار داری 

یکی دو روز پیش خانواده همسرم قرار بود برای هیت شام بدن صدو پنجاه تاشام گفته بودن از عداخوری براشون ب ...

عزیزم اون چه مومنی هست هان اصلا من این رفتارو قبول ندارم باید شوهرت میگفت اصلا تو کله من نمیره این رفتار اگه مادرو پدرت دور بودن یه چیزی اصلا فقط باید میرفتی ولی شوهرت ازشون گله میکرد

یکم یواش تر عزیزدلم 😃 خداصبرت بده من فک میکردم همه مادرشوهرامث مادرشوهرمنن 😀😀

باور نمیکنی الان مادرشوهرم چقدر دوسم داره اما جونیم تباه کرد من نمیتونستم ارایشگاه برم میگفت کسی تو ارایشگاه به ات میبینه میگه عروس فلانی بد کاره اس

الان به جاریم نمیتونه بگه کجا میری 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792