2789
عنوان

همسایه تو مخی😐

942 بازدید | 65 پست

ما یه همسایه داریم که دختراش با دختر من خیلی دوستن و خیلیییی هم رفت و امد داشتن. ولی من این اخریا زیاد دوس نداشتم بچه هاش بیان خونمون به دلایلی که خودم داشتم. اونم یه روز دخترش زنگ زد خونمون بمن گف خاله دیگه نذار دخترت بیاد خونمون ما دوس نداریم. 

خب؟ 

بعد امروز ساعت 11صبح زنگ زده میگه ساعت 1 برای دخترم تولد گرفتم تو هم دخترتو بفرست. منم گفتم ما ساعت 1نوبت دکتر داریم تا 5طول میکشه مرسی و ازین حرفا. 

میخواستمم به دخترم نگم اصلا تولده ک ناراحت نشه. 

بعد دوباره زنگ زد گف خب 5اومدین بفرستش بیاد تا 6 طول میکشه.گفتم باشه. 

بعد دوباره اومده در خونه میگه یادم نبود بگم دختر کوچیکتم بفرست بیاد (دختر کوچیکم 1سالشه) تو دلم گفتم حتمااااا میفرستم. 

دیگه اونجا بود ک دخترم متوجه شد تولده. 

ساعت 4م اومدیم خونه و 4وربع رفت تولد، یهو همه بچه ها اومدن دم در گفتن عهههه دیگه تولد تموم شده جشن تموم شده تو چرا اومدی ازین حرفا. 

انقد اصابم خورد شد. 

اگه نمیومد دم در اونم نمیفهمید اصلا. یا حداقل صبر میکرد. اخه کی ساعت 1 تولد میگیره. 

نمیزاشتی بچه ات بره

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونطوری بیشتر غصه میخورد. اینطوریم من دارم از حرص میترکم😅

😂😂😂

خب وقتی کارت تموم میشد میبردیش بیرون که تولد هم یادش بره

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

همسایتون بیچاره از بیماری حادی رنج میبره بی شخصیت

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عیب نداره از بیشعورش بوده ولی رابطه بچه هاتونو قطع کن

فعالیا آجی مث خودم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن