2777
2789
عنوان

حالم بده

71 بازدید | 9 پست

با شوهرم دعوام شد...نه ماهه اقدام کردیم هیچ خبری نیس..پریودیهام منظمه هیچ مشگل خاصی ندارم قبل اقدام هم فقط برا چک آپ رفتم دکتر الان بهش میگم بریم دکتر یا میگه پول ندارم یا میگه میریم حالا هی امروز فردا میکنه حالم خیلی بده چرا خدا بهم یه بچه نمیده راضیم به رضاش ولی... ترو خدا بیایین بگین اونایی که دیر حامله شدن چیکار کردن به غیر از دکتر رفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو اقدامم ولی دکتر مرتب میریم با شوهرم ازمایشامونو سر وقت انجام میدیم الان ۱ساله اقدام کردم ایشالله ک بچه دار میشم .ولی خب شوهر شما اگه نمیره دکتر انتظار نداره باشه مشکل حل بشه شاید شوهرتون مشکل داره و اگه داشته باشه باید درمان بشه 

منم تو اقدامم ولی دکتر مرتب میریم با شوهرم ازمایشامونو سر وقت انجام میدیم الان ۱ساله اقدام کردم ایشا ...

مستقیم نمیگه نریم هی بهونه میاره، میگه میریم حالا چه عجله ایه ولی نمیدونه من خسته شدم دلم بچه میخواد

اسی جان ببین ی دکتره نازایی توی تلوزیون حرف خوبی زد.گفت ناباروری ام مثل هر بیماری دیگه درمان داره و نباید از وجودش ناراحت باشیم .این ی چیز علمیه ک با علم حل میشه .مهم نیست مشکل ناباروری در زن باشه یامرد. مهم اینه ک این مشکل توی خونه مون هست .هر دوطرف باید بررسی بشن تا معلوم بشه مشکل از کیه و بعد ک مشخص شد باید درمان شروع بشه.درمان هم انجام میشه و بچه دار میشید 😍 ب همین سادگی...

اینو وقتی ک شوهرت حالش خوبه و آمادگی شنیدن حرف هات رو داره بصورت منطقی براش بگو .باهم صحبت کنید.بگو آخرش ک چی؟اول تا آخر باید بررسی بشیم وهرچی بگذره گرونتر میشه ک ارزون نمیشه.بهش بگو این یه مساله ی مهمه توی زندگی.نباید سرسری ازش گذشت.(اینا رو با مهربونی بهش بگو)

ببین اگر اصل مشکلش با بچه دار شدنه و امادگی پدرشدن نداره مجبورش نکن

خوب بهش بگو..نمی دونه چیه اسی

می گم بهش میگه تو عجله داری دیر نمیشه...منم برا بچه دار شدن عجله ندارم ولی میگم وقتی نه ماهه بدوم جلو گیری باردار نشدم پس یعنی مشکلی دارم دیگه