2777
2789

با خاموش کردن گوشی

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید امتحان کنم ببینم طاقت میارم

جواب میده امتحان کن🍭

تو محیطی که خیلی ریلکس میشی توش و راحتی های زیادی دور و برته درس نخون

من اول پشت میز تحریرم درس می خوندم

پشتم کوسن، سمت راستم لپ تاپ پر فیلم و بازی، سمت چپم گوشی، دو قدم اونور تر تخت خواب

چند متر اونور تر هم آشپزخونه و تلویزیون😁

اصن پای درس نمی شستم، همش می رفتم سراغ چیزای دیگه

رویه رو عوض کردم

برو کتابخونه، یا یه جایی که این چیزا دورت نباشه، یا گوشی و هر چیز دبگه ای که سرگرمت می کنه رو بزار تو کمد درشو قفل کن، کلیدو بده دست یکی دیگه بگو تا فلان ساعت بهت ندن

اولش عذابه بعد اوکی میشی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تو محیطی که خیلی ریلکس میشی توش و راحتی های زیادی دور و برته درس نخون من اول پشت میز تحریرم درس می ...

اون خیلی سخته روز اولی کل ساعت گوشی نداشته باشم ولی زهرا گفت خاموش کن همون موقع خاموش کردم خیلی خوب بود درس خوندن مرسی حتما براشما هم به کار میبرم