سلام
من 6 ساله ازدواج کردم. از همون اولش یعنی نامزدیمون چه بامناسبت چه بی مناسبت همیشه برای مادرشوهرم کادو میگرفتم. روز مادر.. عیدی... مسافرتی جایی میرفتم.. یا اینکه خونش میرفتیم(چون خونه من و شوهرم شهرستانه) اوایلش همسرم میگفت چه واسه مادرم چه خواهرم از این کارا نکن چون اونا انجام نمیدن.. من میگفتم نه بابا مگه میشه به کسی احترام بزاری و جواب نگیری.... خلاصه عین این 6 سال واسه همشون این کارارو کردم و کوچکترین بی احترامی نکردم بهشون... ولی اونا تواین سالها حتی جورایی واسم نخریدن یا حتی یه بار بهم عیدی ندادن و جایی رفتن هیییچی واسم سوغات نیاوردن... ولی من همیشه بخاطر خدا و شوهرم هی به مادرشوهرم میرسیدم تا اینکه یه ماه پیش با شوهرم بحثم شد و رفتم خونه پدرم 2 هفته... ولی تو این مدت حتی یه بارم زنگ نزد حداقل احوالم بپرسه اونکه روزای عادی زنگ میزد مدام حال بچمو میپرسید.. بعداز این قضیه دیگه از چشم افتاد. جالب اینه که وقتی فهمید آشتی کردیم باز دو سه بار زنگید ولی من جواب ندادم دیگه.... ولی به شوهرم گفتم تو مادرته و باید همیشه بزنگی و مراقبش باشی..
بنظرتون کار درستی کردم یا شوهرمم نباید تحویلشون بگیره؟ در کل باید چطور باهاشون از این به بعد رفتار کنم؟ چون فعلا ندیدمشون و شهرستانم نرفتیم