2777
2789
عنوان

سیسمونی😍

87 بازدید | 10 پست

خانوما من باردارم پدر و مادرم وضع مالی تقریبا خوبی دارن ولی شوهرم وضع مالیش زیاد خوب نیس، مستاجریم و این خونه م دوخوابه س ولی معلوم نیس خونه آینده م چند تا اتاق داشته باشه.... شوهرم از خانواده م توقع سیسمونی نداره ولی میگه فقط وسایل ضروری میخرم البته مامانم اینا هم میگیرن ولی نمیدونم در چه حد بگیرم ینی براش اتاق درست کنم یا نه فقط وسایل ضروری، اگه من بخوام بابام اینا سیسمونی کامل یا پولشو میدن، دودلم نظر بدید

به نظرم اتاق براش درست كن چون بعدا تو دلت ميمونه حالا الان اتاق درست كن اگه خونه بعدي كوچيك بود و جا نداشتي نهايتش جمع ميكني ميزاري انباري جايي اما الان رو درياب

زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا سخت نگیر ول کن ..چیزای مهم رو بگیر..بنظرم فقط یه گهواره خوب بگیر ..کالسکه و کریرم ارزون بگیر ..تخت و کمد جاگیره بیخود...بقیم لباس و چندتا وسایل ضروری بهداشتی همین و بس ..من تخت و گهواره و تخت کنار مادر و کمد خریدم به هیچ دردم نخورد..فقط گهواره عصای دستم بود تا ۸ ماهگی..

خودمم به همین فکر می کنم 

درست کن در حد توان

منم یه خوابم خونه خودمونم نیست ،ولی هستیم تا چندسال تو همین...پدرشوهر منم ۳ تا خونه داره تعارف نمیزنه برید تو اونا مستاجر نشسته‌ دو خوابن توقعم همون طور که میخوان نداشته باشم به خانواده خودمم اونقدر سخت نمیگیرم..وسایل ضروری میگیرم یا تخت خودمون رو جمع میکنم یا اگر شد میزارم بغل تخت خودمون

اگر تهرانیم بگو من بهت آدرس چندتا گرفتم ب تو هم بدم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها اینجا گفتن عبدل آباد خیابان احد وسایل سیسمونیش خوبه..

اگر پدرت داره و خودشونم بفکرن بزار یه چیزایی رو بگیره در حد توان و با دل خودش، چون بعدا نمیتونی خودت بگیری

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید