2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

165 بازدید | 16 پست

من تازه ازدواج کردم قبل از ازدواجم مشکلی واسه پری نداشتم سر وقت میشدم . ولی وقتی که ازدواج کردم یک ماه واسه هر پری عقب مینداختم . رفتم دکتر گفت کیست های ریز تو تخمدان هات داری . ولی گفت هرمونات بهم نریخته هنوز اولشه . قرص پروژسترون داده با جلوگیری .تا ۳ ماه باید مصرف کنم . میخوام زود باردار بشم . خانمایی که تجربه دارن من خیلی نگرانم تو بارداری مشکلی پیدا میکنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تحت نظر دکتر باش دارو مصرف کن انشالله باردار میشی

من سه سال ازدواج کردم دوسال جلوگیری کردم الان که اقدام کردام متوجه شدم تنبلی دارم الان پشیمونم که چرا زودتر اقدام نکردم شما زمان رو از دست نده زود اقدام کن

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

سلام من سه سال کیست داشتم عین خودت .دوسال اول دکترایی که رفتم بهم قرص جلوگیری دادن که بهت پیشنهاد میدم اصلا ازشون استفاده نکنی چون باعث میشه تخمدان هات بیشتر تنبل بشن و اصلا فولیکول نسازن .همین نساختن فولیکول باعث میشه تخمدان هات تنبل تر بشن و بعدا قابلیت تخمک های مناسب برا بارداری رو نداشته باشن

این اخرین دکتری که رفتم برام متفورمین نوشت که شبی یه دونه میخوردم و خودمم تقریبا یه روز در میون یا هر روز یه استکان رازیانه پودر شده میریختم تو آب جوش با یکم نبات یه نلبکی میزاشتم روش پنج دیقه که دم کشید میخوردم .تقریبا همه ی سردیجات رو کنار گذاشتم مرغ و ماهی و لبنیات و اینا یه مدت نخوردم دارچین و عسل و خرما خوردم تا بدنم گرم شد روی تخمدان تنبل خیلی تاثیر داره 

من  بعد سه سال و نیم نتیجه گرفتم و شش ماهمه اگه از منی که این دوره رو پشت سر گذاشتم میپرسی این کارارو بکن من مدام حدود هفت هشت ماه اصلا خودم از داروخانه  متفورمین میگرفتم شبی یه دونه میخوردم اخه جلوی به وجود اومدن کیست رو میگیره 

به من گفت قرص جلوگیری باعث میشه کیست هات آب بشن

اره ولی میدونی که باعث میشن تخمدان هات فولیکول نسازن ؟؟؟دکتر من گفت بدترین کاری که یه دکتر میتونه برا کسی مثل تو بکنه که کیست داری و منتظر باردار شدن هم هسنی اینه که بهت جلوگیری بده .گفت اون دکترا خواستن فقط کیستت آب بشه بعضیا اصلا توجهی به اینکه تو میخای باردار بشی ندارن 

پس باید چکار کنم . اخه پریودام منظم نیست 

خب منم نبود عزیزم من شاید یک ماه اصلا نمیشدم  بعضی وقتا هجده روز ده روز دیر میشدم .همین جلوگیری ها بدترمم کرد تا میخوردم خوب مشدم نمیخوردم نمیشدم خیلی اعصابمم ریخته بود بهم .بنظر من خودت حالا یه سرچ هم بکن تو نت برا رازیانه خیلی خوبه حداقلش اینه که بخوری هیچ ضرری هم نداره گیاه داروییه حتی عفونت ها رو هم پاک میکنه