2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی بیاین لطفا😘

114 بازدید | 21 پست

سلام عزیزان کیا امسال واس نینیشون تخت و کمد خریدن از کجا خریدن؟و چه قیمت شده.و اینکه از کجا میتونم تخت و کمد ارزون‌گیربیارم مرسی عشقا😍

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی😃🤩

من سال ۹۵ گرفتم حدود ۴ تومن شد.پارسال جاریم ۱۱ تومن گرفته بود.ما هردومون از ویرانی گرفتیم ولی تو کامیاب هم داره.ولی از قیمتا چیزی نمیدونم

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه چن روز پیش خریدم 😁از منطقه خودمون  گلشهر ..این کمد جدیدا که تازه اومده سفیدن 🙄🙄 اینجا خ ...

چند خریدی عزیزم؟

من سال ۹۵ گرفتم حدود ۴ تومن شد.پارسال جاریم ۱۱ تومن گرفته بود.ما هردومون از ویرانی گرفتیم ولی تو کام ...

فککنم سمت ویرانی و کامیاب اینا گرونه🤔

ویرانی داره طرقبه هم آپادانا سرویس کودک داره اما ارزون نیست بلوار کامیاب هم داره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منکه چن روز پیش خریدم 😁از منطقه خودمون  گلشهر ..این کمد جدیدا که تازه اومده سفیدن 🙄🙄 اینجا خ ...

wow! flower city!!!

ی رستوران خوب که قابلی پلوش با گوشت گوسفند باشه حتما بهم معرفی میکنی؟آخه شنیدم قابلی فقط گلشهر داره

فککنم سمت ویرانی و کامیاب اینا گرونه🤔

آره گرونه.گفتم کامیاب هم هست ولی قیمتا رو نمیدونم

الان که دیگه همه چی گرون شده رو وسایلای بچه هم تاثیر داره حتما

آره گرونه.گفتم کامیاب هم هست ولی قیمتا رو نمیدونم الان که دیگه همه چی گرون شده رو وسایلای بچه هم تا ...

کامیاب من تابستون یه سرویس تخت و کمد قیمت کردم ۷تومن جدیدا نرفتم هنوز

نمیتونم اونقد هزینه کنم🥴

کامیاب که قیمتاش بالا نیست معمولیه.فکر نمیکنم دیگه مناسب تر جایی باشه مگر اینکه بری از تولیدی های آخر بلوار توس بخری

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
کامیاب من تابستون یه سرویس تخت و کمد قیمت کردم ۷تومن جدیدا نرفتم هنوز

نه اونقدر نیست من جدیدا رفتم تا حدود سه تومن هم بود 

والا قابلی من اینجا نخوردم😕😕گرونه لامصب ولی تو میلان سینما زیادع

ی شب با شوهرم رفته کل گلشهرو گشتیم همه رستورانا تعطیل بودن.بعد کلی پرس و جو فهمیدیم قابلی رو اصلا برا ناهار میدن!!!

سینما کجاست دیگه؟ی ادرس دقیق تر میدی؟