2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد زن بگیره

3422 بازدید | 144 پست

منو شوهرم باهم مشکل خیلی داریم چند وقت پیش قهر کردم رفتم خونه مامان شوهرم جلو چشمم زنگ زد به دوستش که برام زن پیدا کن اونم قبول کرد بعدش فهمیدم باردارم و به اصرار یکی از بزرگان برگشتم سر زندگیم بیشتر بخاطر بارداری وقتی باهام اشتی کردیم شوهرم گفت اون دوستش براش یکی رو پیدا کرد که دختره با شرایط شوهرم موافق بود بعد که پشیمون شده بود به دوستش گفته بود فعلا دست نگه دار یکی از اقوام مرده میگفت روم نمیشه زیر حرفم بزنم پیشش دروغ بشم تا اینکه دیروز بچم سقط شدالانم دوستش زنگ زد نمیدونم میگفت بیا کجا که شوهرم هم میگفت نمیشه نمیتونم اونجا دوره اگه تونستم میام از یا یه روز دیگه میام مشکوک میزد و وقتی قطع کرد یه جوری نگام کرد شک کردم بهش 

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐🤣واقعا چجوري باهاشون برخورد ميكنين؟ك واحت اين حرفارو بهت ميزنن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

احمقه بی لیاقت 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

😨😨😨واقعا شما راست میگین یا ما رو گرفتین؟طلاقت رو بگیر برو خواهش میکنم.😯😯واقعا دلت به چیش خوشه؟ولی مهریه بگیر حالش جا بیاد

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد