2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😔

217 بازدید | 16 پست

شش ساله ازدواج کردم و هر سری خواستیم واسه بچه اقدام کنیم یه مشکلی به وجود اومد که قید بچه رو زدیم تا الان . 

الان ۵ ماهه تو اقدامم . چند وقت پیش رفتیم چکاپ فهمیدم هم من تنبلی تخمدان دارم و هم شوهرم واریکوسل . وایه شوهرم دکتر گفته بهتره عمل بشه ولی خیلی جاها هم خوندم با عمل شاید بدتر بشن . فرصتمم کمه . چون دیگه تحمل حرفای اطرافیانمو ندارم. میترسم عماپل نکنیم باردار نشیم . عملم کنیم بدتر بشه خدایی نکرده . ای کاش از چند سال پیش فهمیده بویم نه الان که هم دلمون خیلی بچه میخواد و هم حرفای اطرافیان داغونمون کرده . چکار کنم .اون چند سال ما همش درگیر حل کردن یه سری مسائل مربوط به فامیل   و خانواده هامون و ... بودیم و خیلی اذیت شدیم و این بچه دار شدنمونو به تاخیر انداخت . چکار کنم 😪😪😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز دیر نیست بعدم شوهرتو ببر پیش یه ارولوژیست درست و حسابی معمولا با دارو وضع واریکوسل بهتر میشه خودتم درمان داره مشکلت فقط باید پیش دکتر درست و درمون بری پژوهشگاه رویان به هر دوتون کمک میکنه

و تنت... وطنم♥️

[QUOTE=121376222]هنوز دیر نیست بعدم شوهرتو ببر پیش یه ارولوژیست درست و حسابی معمولا با دارو وضع واریکوسل بهتر میشه خو ...[/QUOTE

پژوهشگاه رویان واسه چیه ؟ شما خودتون رفتین ؟ مشکلتون چی بود ؟ 

من نابارور نبودم ولی بارداریهام پرخطر بود رفتم رویان هم مشکل شوهرم مشخص شد که واریکوسل داره هم مشخص شد من غلظت خون دارم و کل بارداریم زیر نظر پرناتولوژیستهای پژوهشگاه رویان بود ... بدون دردسر گذشت و دخترم دنیا اومد 

و تنت... وطنم♥️
[QUOTE=121376222]هنوز دیر نیست بعدم شوهرتو ببر پیش یه ارولوژیست درست و حسابی معمولا با دارو وضع واری ...

پژوهشگاه رویان برای زوجهای نابارور و بارداریهای مشکل داره یه تیم پزشکی برای مردها داره و یه تیم برای زنها آزمایشگاه و سونوگرافی عکسبرداری هم خودشون دارن هر کاری لازم باشه خودشون انجام میدن برید اونحا محاله بچه دار نشید

و تنت... وطنم♥️

من خونم خود بخود لخته میشه اگه باردار بشم عصبی بشم شوک عاطفی و عصبی بهم وارد شه خونم تو رگهام خود بخود لخته میشه و عذابیه برا خودش هیچ جا نتونست تشخیص بده ... اونحا فهمیدن مشکلم چیه گفتن یه حور بیماری ناشناخته اس ولی برای دوران بارداریم بهم هپارین دادن و بدون مشکل طی شد بارداریم... خدا خیرشون بده

و تنت... وطنم♥️