2777
2789
عنوان

دوستان کمک کنید هفته 8بارداریم

140 بازدید | 22 پست

خانما هفته 8بارداریم از دیروز لکه بینی دارم بدون هیچ گونه دردی دارم خطرناکه؟قرار که غروب برم سونو بعدم دکتر دارم از نگرانی میمیرم

خدایا سپاسگزارم که همیشه بهترین ها رو نصیبم میکنی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نداشته باش

فقط اول سونو بده زایشگاه هم نرو 

تا برسی زایشگاه معابنه داخلیت میکنن حتی بچه بخاد بمونه هم میکشنش

اول سونو ک وضعیت بچه و تشکیل قلبشو بدونی

بعد با سونو برو پیش دکتر

احتمالا هماتوم اول بارداری باشه نگران نباش

ایشالا ک خیره

خدایا شکرت برای داشتن کارن😍 و بابای کارن😍عاشقتونم😎
عزیززززم زودی برو بیمارستان حداقل بخش زایشگاش اونجا متخصصم هست تا دکترت بیاد قلب تشکیل شده؟

اولین سونو رو رفتم هفته 6 بود گفت فقط ساک بارداری مشخصه

استرس نداشته باش فقط اول سونو بده زایشگاه هم نرو  تا برسی زایشگاه معابنه داخلیت میکنن حتی بچه ...

توکل به خدا توروخدا دعا کنید دوسال منتظر بودم

اولین سونو رو رفتم هفته 6 بود گفت فقط ساک بارداری مشخصه

بنظرم حالا ک دکترت نیس زایشگاه برو میدونن بارداری واصلاااا معاینت نمیکنن فقط سونو مینویسن سریع همونجا میدی منم همین شرایطو داشتم ولی متاسفانه بارداریم پوچ بود

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
توکل به خدا توروخدا دعا کنید دوسال منتظر بودم

عزیز نترس من ۸ هفته یه دفعه لکه بینی وخون ریزی سیاه داشتم رفتم سونو هماتوم بود تا ۱۲ هفته استراحت مطلق وشیاف پرژسترون استفاده می کردم تو سونو ۱۲ هفته گفت جذب شده تا بری سونو کار سنگین نکن دراز بکش سنگینم بر ندار 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

[QUOTE=121376402]بنظرم حالا ک دکترت نیس زایشگاه برو میدونن بارداری واصلاااا معاینت نمیکنن فقط سونو مینویسن سریع همونج ...[/QUO

ناراحت شدم ان شالله دئباره باردار میشی به زودی

عزیزم منم از هفته پیش اینجور شدم. استراحت مطلق داشته باش. شیاف بزار. و بعد برو سونو. انشاالله که چیز ...

ممنونم.

لکه ولش قهوه ای الان قرمز

عزیزم رفتی سونو بیا به ما هم بگو چی شده نگران نباش انشا الله که بچت صحیح و سالم می یاد بغلت

خیلی ممنونم از دعای خیرت .حتما خبر میدم

عزیز نترس من ۸ هفته یه دفعه لکه بینی وخون ریزی سیاه داشتم رفتم سونو هماتوم بود تا ۱۲ هفته استراحت مط ...

مرسی .امیدوارم تا اخر بارداری راحتی رو تجربه کنی