2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعال چیع بیکارم  پخش و پلام 😂

وای منم از ساعت ۹ ک بیدار شدم تا الان تو سایتم نهارم نپختم شوهرمم ساعت یک و نیم میاد نهار نمیدونمم چی بپزم و همچنان دراز کشیدم😂😂😂

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
وای منم از ساعت ۹ ک بیدار شدم تا الان تو سایتم نهارم نپختم شوهرمم ساعت یک و نیم میاد نهار نمیدونمم چ ...

لهنتی من مجردم باز یه چیزی 

برو ناهار درست کن 

اگ ناهار راحت میخوای کباب تابه ای مرغ یا کباب تابه ای گوشت چرخی 😋

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

لهنتی من مجردم باز یه چیزی  برو ناهار درست کن  اگ ناهار راحت میخوای کباب تابه ای مرغ یا ...

حالا ی چیز بگم هنگ کنی نمیتونم پاشم انقدر خسته ام اگه کوه میکندم انقدر خسته نبودم حال و هوای غذا گذاشتنم ندارم من برم بمیرم 😐✋

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
حالا ی چیز بگم هنگ کنی نمیتونم پاشم انقدر خسته ام اگه کوه میکندم انقدر خسته نبودم حال و هوای غذا گذا ...

😑😑😑😑😑 خدا نکنه 😂

ب شوهرت بگو فلافلی چیزی بخره بیاره از تو آشپز در نمیاذ😂

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

😑😑😑😑😑 خدا نکنه 😂 ب شوهرت بگو فلافلی چیزی بخره بیاره از تو آشپز در نمیاذ😂

دیشب شام بیرونی خوردیم بسهههه