2777
2789

من که یکم الویه از دیشب هست همون ومیخوریم

عضو گروه رز قرمزبودم💄الان رزبنفشم 💜تاریخ شروع رژیم🏃 ١٤٠٠,9,28 ❤وزن شروع.90,600😥 وزن هفته قبلی80,700  وزن فعلی79,800  خدایا شکرت هدف٧٠💃

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من یه بسته مرغ درآوردم و ریز ریز کردم .سیب زمینی هم سرخ کردم .یه ق رب هم با ادویه و ... قاطی کردم .همش و با هم قاطی کردم و دو سه مشت پنیر پیتزا ریختم روش

من درآوردی تر از این غذا دیدید؟

اللهم عجل لولیک الفرج

کباب بره😋

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
حوصله ندارم تکون بخورم سیب زمینی گذاشتم آب پز شه کوکو درست کنم

منم برم کوکو درس کنم فعلا

خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُبهتر از اونی که میخوای بهت میدم...💎 
کوفته 

ما کوردیم ب شامی و کتلت میگیم کِفته

یه بار شمال بودیم،مادر دوستم گفت ب شوهرت بگو هندونه بخوره،منم گفتم ما ب هندونه میگیم شامی،گفت ما شامی اسم یه غذاس،گفتم ما ب اون میگیم کِفته،آقا دیدم اونا هیچی نمیگن،هرکدومو ک می‌دیدم صورتش قرمز بود انگار بزور خودشو نگه داشته نخنده،یهو یکیشون ترکید،بقیه هم پشت سرش😂😂 گفتم چی شد ب چی میخندین؟ گفت ما ب تاپاله اسب میگیم کفته😄