2821
2789
عنوان

عکسسسس😬😬😬

275 بازدید | 14 پست

حتما باید لفتش بدم تا بیاین؟

بده خوب مگه پست اولذمیزارم براتون بی رحما☹️انصاف داشته باشیننن 

بعد میگین چرا قطره چکونی میگن😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی شده

نانای اصغرو صغری         نانای اکبرو کبری 💃💃خوشگل خوشگلااااا منممممممممممممم    یه روز یه مرده میخوره به نرده میشینه میخنده هاااار هاااار هااار بی مزم خودتی    لاهناتیای باکالاس با پرستیژ نکشینمون با این چسو بازیاتون کاثافتا     برای عاقبت بخیریم صلوات بفرس دوست عزیز💕

پست اول گذاشتی الان؟

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
جان!؟ 

میکم کارا وعکس کارا رو پست اول میزارم تو عنوان حتی یهدمگس پر نمیزنه بعد واسه یه عنوان عکس یک دقیقه نشده کلی ادم میان منتظر میمونن😐

اونوقت میچین چرا قطره چکونی میگین

2790
2823
2791
2779
2792