2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی مصرف کردم از داروی شیمایی خسته شدم یه مدتیه درمان گیاهی رو شروع کردم

حالا اینو امتحان کن ایشالله جواب میگیری.گیاهیه.اون کاربر میگفت پریودمو منظم کرد و ماه اول اقدام گرفت.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
حالا اینو امتحان کن ایشالله جواب میگیری.گیاهیه.اون کاربر میگفت پریودمو منظم کرد و ماه اول اقدام گرفت ...

ممنونم گلم هر راهکار دیگه ی اگه بود بهم بگید🙏🙏🙏

ممنونم گلم هر راهکار دیگه ی اگه بود بهم بگید🙏🙏🙏

خواهش میکنم عزیزم.ایشالله به زودی زودمامان میشی.

🖐🖑

عروس داییم مشکل شمارو داره بهترین دکترها رفته همه گفتن باید ۲۵ کیلو وزنتو کم کنی تا باردار بشی.اونم چاقه و پلی کیستیکه و تنبلی هم داره.۸ ساله ازدواج کرده اما اراده نداره لاغر کنه.حتی پیش پروفسورهایی که از خارج اومده بودن رفت گفتن باید لاغر کنی.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خواهش میکنم عزیزم.ایشالله به زودی زودمامان میشی. 🖐🖑 عروس داییم مشکل شمارو داره بهترین دکترها رفت ...

چاقی شکمی مال همین پلی کیستیک بودنم شکمم خیلی بزرگه الان سه دوره رژیم گرفتم سیزده کیلو لاغر شدم اما شکمم یه ذره کوچک نشده😢😢😢😢

چاقی شکمی مال همین پلی کیستیک بودنم شکمم خیلی بزرگه الان سه دوره رژیم گرفتم سیزده کیلو لاغر شدم اما ...

آره اونم شکم داره.برو باشگاه با ورزش آبش کن.حلقه هم خوبه.

اخه باشگاه هم حوصله میخواد بعد دوروز که نری وزنت میاد سرجاش

مراعات کن دیگه.بچه بیار بعدش دوباره چاق شو😊