2777
2789
عنوان

دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چ اشکال داره؟ شوهر منم عااااشق بچمونه، میمیره براش، بعضی وقتا بهش میگم منو فروختی ب بچه! البته باهاش شوخی میکنم، چون هربار ک بچمونو میبوسه انگار منو میبوسه، چون معلومه این بچه کاری کرده ک بیشتر ب خونه وزندگیمون پایبند باشه، واقعا هرچی ب اون عشق میده انگار بمن میده.. چون بچه ی منم هست خب، مال هردومونه، چ اشکال داره.. منکه لذت میبرم

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را... فروغ فرخزاد

عزیزم شما تازه زایمان کردی و یکم الان حساسی و این طبیعیه.همسرتون شوخی کردن خیلی خوبه که اینقدر بچتون رو دوست داره.اینقدر دیدیم و شنیدیم که آقایون نسبت به بچه ها بی تفاوتند و خانوما از این موضوع عذاب میکشند 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بدنیا اومده

ای جانم مبارک باشه عزیزم چشمت روشن⁦♥️⁩

به دل نگیر عزیزم یهو جوگیر شده خواسته بگه بچه اش خط قرمزشه 

البته درک میکنم تو هم تو شرایط حساسی هستی منم جات بودم شاید ناراحت میشدم 

فراموشش کن عزیزم به ثمره عشقتون فکر کن 😍😍 

در مسیر مینیمالیسم

بازم پكوندنت🤣🤣🤣🤣🤣اينبار با شماره كى اومدى🤣🤣🤣🤣🤣❤️❤️

نامحرم😂

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...