2821
2789
عنوان

حرف بد زدن

264 بازدید | 10 پست

سلام ب همگی من ی پسر دو ساله دارم از این و اون حرف زشت یاد گرفته ما از این رسما اصلا نداریم تو خونه فحش بدیم اما از بچه ها فامیل یاد گرفته حتی تو خونه خودمونم نمیگه فقط بیرون ک میریم ب بقییه میگ چیکار کنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مثلا ی روز ک حرف بدی زد روتو بکن سمت یکی دیگ بگو اره کسی ک ازین حرفا بزنه دیگ هیچکس دوسش نداره و پسر بدی میشه و ازین حرفا و نباید این چیزارو بگی این کلماتو بگی.... بعدم ب پسرت بگو مگه نه پسرم؟؟ ینی ب در بگو ک دیوار بشنوه ، من ازین کارا کردم واسه بچها تاثیر گذار بوده

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...

اون لحظه فقط کم محلی کن و نشنیده بگیر.بعدا تو خونه که تنها هستیدبغلش کن تو چشماش نگاه کن بگو من خیلی دوستت دارم.تو پسر باادب منی.وقتی حرفهای خوب میزنی بهت افتخار میکنم اما وقتی حرف بد میزنی خیلی غصه میخورم.بیا یه قولی به هم بدیم.که دیگه حرف بد نزنیم.

پسر منم دوسال و نیمشه از همبازیهاش حرفهای بد یاد میگیره.باهاش حرف که میزنم کمتر میشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

مادرشوهرمنم ابنجوریه بچه دار بشم نمیذارم بره خونش

خالمم نوه داره دیگه جوری باادبن ادم میگه فقط باهاشون برم بالاشهر کلاس بذارم نگید مادرش چون فقط بدنیا اوردتش صبح تاشب تو عمل و کلاس و اینجور چیزاست 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 

پسر منم تو مدرسه یاد گرفته بود اومد خونه به خواهرش گفت خواهرش بمن شکایت کرد منم با صدای بلند گفتم دخترم وقتی کسی حرف زشت میزنه فقط بگو در شان من نیست جوابتو بدم میسپارم خدا چون هم میبینه هم بهتر جواب میده دیگه خدا دوسش نداره و حرفاشم نمیشنوه الان دیگه پسرم اصلا نمیگه میگه بعد خدا دوسم نداره.تازه به دوستاشم همینو گفته چندبار