2777
2789
عنوان

@شمیم_یاس ۱

140 بازدید | 7 پست

@شمیم_یاس1  

چی شد خانومی؟داشتم تاپیکتو میخووندم...چرا انقد زود دلخور شدی و تاپیکو قفل کردی؟!

بچه ها چیزی نگفتن که...فقط چون عضویتتون مال دو سال پیش بود و گفتی تازه آشنا شدم با این سایت، ابهام داشت خب...

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
اره من فقط سووال کردم ازش ،تازه قبلش کلی دلداریش دادم که😐😐🤔

آره.منم هنو میخواستم بهش دلداری بدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به خاطر اتفاقای اخیر حساس شده..کاش دوستان اجازه میدادن حرفاشو تموم کنه 

طرف یه ساعت درد دل مینویسه دوستان اولین پست به تاریخ عضویتش گیر میدن.

گیر دادن به تاریخ عضویت واسه کساییه که موضوعات انحرافی بیان میکنن نه همه

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
آره.منم هنو میخواستم بهش دلداری بدم

ادمها وقتی یه مشکلی دارن استانه صبرشون کمه و ممکنه بی دلیل هم ناراحت بشن

دیروز مادرشوهر منم سر یه موضوع دیگه ناراحت بود بعد بعد ربطش داد به من😐😐

انقدر که تو حاشیه هستن بعضیا 

بزاریدزطرف حرفشو بزنه  ، اگر غیر واقع و انحرافی بود بزنید تو پرش که الان اومدی ، چرا پست نداری ، چرا تاپیک نمیزنی چرا یکی زدی 

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
انقدر که تو حاشیه هستن بعضیا  بزاریدزطرف حرفشو بزنه  ، اگر غیر واقع و انحرافی بود بزنید ت ...

بابا محترمانه سوال پرسیدن؛ چیزی نگفتن که...بعدم چون خودش گفت تازه آشنا شدم، خب پرسیدن دیگه...در این حدم نازک نارنجی بودن آسیب زا هست...

من خودم حساسم...اما نه در این حد و شدت

بابا محترمانه سوال پرسیدن؛ چیزی نگفتن که...بعدم چون خودش گفت تازه آشنا شدم، خب پرسیدن دیگه...در این ...

درک شرایط براش سخت بوده ، از تایپ کردنش مشخص بود

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤