2777
2789
عنوان

فکرم مشغوله سیسمونیه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 32 پست
رو زمین میخوابی من کمردرد میگیرم چکار کنم بدبختی رو تختم . 

ما خودمون رو تخت میخوابیم دخترمم تا وقتی بخوابه کنار خودمه ولی در کل زمین راحته همش استرس اینو داره یوقت تو خواب نیفته زمین😅

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
ما خودمون رو تخت میخوابیم دخترمم تا وقتی بخوابه کنار خودمه ولی در کل زمین راحته همش استرس اینو داره ...

میزاری زمین نمیترسی چیزی بره جونش سوسکی حشره ای 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کشو بسه لوازم بهداشتیا و عروسکا چی میدونی چیه مامانم فوت شده اولین نوه از طرف شوهرمم هستت میگم‌نک ...

اخه وقتی جا نداری مجبوری برای اونا می تونی یه قفسه بگیر یه باکس 

نهایت بگو پولش دادن بهم جا نداشتم برای بچه طلا گرفتم 

اخه وقتی جا نداری مجبوری برای اونا می تونی یه قفسه بگیر یه باکس   نهایت بگو پولش دادن بهم ...

آره میشه اونم‌

اخه وقتی جا نداری مجبوری برای اونا می تونی یه قفسه بگیر یه باکس   نهایت بگو پولش دادن بهم ...

کاری که من کردم 👍

فقط لباس و سبد حمل نوزاد و نی نی لای لای گرفتم برای پسرم بقیه رو دادن طلا 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
میزاری زمین نمیترسی چیزی بره جونش سوسکی حشره ای 

وا ن گلم مگه تو دل جنگل زندگی میکنیم خونس دیگه چی میخواد بیاد بعدم حشره و سوسکم اگه باشه رو تختم هس پس ب زمین یا تخت ربطی نداره

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏

بنظرم تخت واجب نیست اگر جا نداری بچه هم زود رشد میکنه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
کاری که من کردم 👍 فقط لباس و سبد حمل نوزاد و نی نی لای لای گرفتم برای پسرم بقیه رو دادن طلا 

جدی تازه گرفتی نی نی لا لای چند شد با لباسا و اینا کالسکه نگرفتی 

وا ن گلم مگه تو دل جنگل زندگی میکنیم خونس دیگه چی میخواد بیاد بعدم حشره و سوسکم اگه باشه رو تختم هس ...

موش داشت خونم وای حساس شدم بد 

واسه موش ی فکری کنین در کل بچه رو تختم بخوابه موش رو تختم میتونه بره

موش که بی آزاره کلا فرار میکنه من از کثیفیش میترسم 

جدی تازه گرفتی نی نی لا لای چند شد با لباسا و اینا کالسکه نگرفتی 

پسر عزیزم امروز 34 روزه  هست

خیلی خوشحال شدم از تصمیمی که گرفتم چون بچه باید پیش مادر باشه و هر لحظه باید بغلش کنی

روی یه تخت باشه همش بایذ بلند شی و برش داری حتی اگه تخت کنار تخت مادر باشه 

کالسکه هم از اول تولد استفاده نمیشه چون استخون بچه تا شش ماه حساس میشه گس سبد حمل نوزاد بهترین گزینه هست چون هم بچه راحته توش هم مثل تخته که توش بچه راحت میخوابه

لازم شد بعدا میگیرم

نی نی لای لای هم که واقعا زحمت مادرا زو کم میکنه 

من بچه رو زمین نمیذارم چون هم خدا نکرده یکی متوحه نشه و پاش بره رو بچه.... هوام سرده شاید رو زمین سر باشه و اذیت بشه 

نی نی لای لای همون تخته بچس به نظرم مه راحتم میتونی بجه رو برداری یا بذاری روش 

و اما لباس

خیلی لازم میشه و بایذ زیاد بگیری

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸