heli88 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 271 عنوان پودر لیدی میل 139 بازدید | 3 پست سلام خانمها کسی هستش که پودر لیدی میل مصرف کرده باشه؟خودش اضافه وزن گرفته؟بچه وزن زمان تولدش بالا بوده؟همزمان با پریناتال بوده چون می گن هردو مکمله نباید با هم مصرف بشهممنونم دخترم دنیام 1398/11/05 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ermiajooooni عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 400 سلام من بارداری اولم تو ۳۴ هفته لیدی میل مصرف کردم تو دوهفته نزدیک به ۱ کیلو اضافه کرد بچم ۳۶ هفته به دنیا اومد با وزن ۳۱۶۰ میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی
marmi عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3082 سلام من بارداری اولم تو ۳۴ هفته لیدی میل مصرف کردم تو دوهفته نزدیک به ۱ کیلو اضافه کرد بچم ۳۶ ... پریناتال هم مصرف میکردی هم زمان با لیدی میل
ermiajooooni عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 400 پریناتال هم مصرف میکردی هم زمان با لیدی میل نه فقط لیدی میل خوردم خودم وزن اضافه نکردم ولی به جنین خیلی زود وزن میده میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی