2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خاسگار خوب واست اومد ازدواج کن نکنه بخاطر خونواده بد خودتو بدبخت کنیا؟! سرکار برو سریه کلاسی بر ...

خدا خیرت بده بیرون کچا بود. منه بدبخت و ک نمیزارن ی جایی برم.. همش تو چاردیواری ام یک حموم میرم شک میکنن. تو خونم از دستشون تو عذابم.. 

خدا انشالله بهمه آرامش بده 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

هعیی چی بگم از دلم که خونه نمیدونم حکمت و قسمت چی بود اما خدا هیچی بهم نداد یه بابای نفهم که مارو میبره تو خرابه ها زندگی کنیم یه مامان بدجنس که به عنوان کارگر بهت نگاه میکنه و اگه ببینه خوابی روزگارتو سیاه میکنه با تیکه با حرف یه. داداش معلول  از خودم که به قرص بنده و یه داداش کوچیک تر از خودم که هیچی از دنیا حالیش نیست چهارسالم عاشق یه پسر بودم اونم میگفت دوسم داره اما رفت با یکی دیگه ازدواج کرد چندروز دیگم عقدشه اونقدر فقیریم که حتی برای عقدشم نمیتونم برم عی خدا من که هیچ خیری از زندگی ندیدم چرا نمیکشیم یا بکش یا خودم خودمو میکشم زنده بودن من به چیه

هعیی چی بگم از دلم که خونه نمیدونم حکمت و قسمت چی بود اما خدا هیچی بهم نداد یه بابای نفهم که مارو می ...

ای بابا غصه نخور چی بگم والا یه کاری چیزی پیدا کن پولاتو جم کن سکه مکه بخر یه سرمایه ای داشته باشی بعد چند سالم برو پی زندگی خودت