2777
2789
عنوان

کسایی ک زایمان طبیعی کردن بیان

362 بازدید | 63 پست

بچه ها ۵ روزه زایمان کردم . پوشک میزاشتم اما خون ریزیم کم بود امشب نوار بهداشتی گذاشتم . بخیه هام خیلی میسوزه نمیتونم بشینم  خیلی اذیتم  حس کشیدگی میکنم 

چند روز دبگه بخیه هام میوفته؟ 

من همه فکرم سز بود یه درصدم به طبیعی فک نمیکردم حالا همش به این فکرم نکنه از نظر جنسی مث قبل نشم 

میشه تجربتونو دراختیارم بزارین مرسی

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
مبارکه عزیزم

ممنون۰😍

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا میشه منو راهنمایی کنی؟ منم از طبیعی خیلی میترسم.زایمانت چحوری بود؟چند تا بخیه خوردی؟ اگه خیلی بده بگو ک هرطور شده برم سزارین 😔

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
از زایمان طبیعی راضی هستین؟

قبلش خیلی درد کشیدم اما وقتی رفتم اتاق زایمان برا زور زدن و به دنیا اومدن واقعا عالی بود دکترمم خداخیرش بده کارش ۲۰ بود موقع بخیه زدنم بیهوش شدم فک کنم انگار رفتم توی عالم دیگه

مال منم تا ۴۰ روز طول کشید رابطه هم هیچ مشکلی نداشتم فقط بخیه هاتون چرب کنین تا اذیت نشبن

تا ۴۰ روز نمیتونستی بشینی؟