حس میکنم که ظهور خیلی نزدیکه وقایع اخرالزمانی کم کم دارن حس میشن شما ترس ندارین؟اگهبفهمین مثلا تا دوساله دیگه ظهور اتفاق میفته و وقایع اون .چه کارایی انجام میدین حستون چیه
تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
من هر چ تاپیک جن و روح می زنن تو این سایت هیچی نمی شه ولی نمی دونم چرا این بحث ک میاد وسط مخصوصن او ...
چرا.من عاشقشم
۴۰ روز پشت سرهم دعای عهد بخون دیکه نمیترسی
💜مهدی جان💜 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من... همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑
فرقشو برام بگو بخدا فرق قیامت و اخر الزمانو نمیدونم
با ظهور قیامت اتفاق نمی افته فقط اقا ظهور می کنن همه جا پر از عدل و داد میشه ههمه زمین به ی دین زندگی می کنن اقا امام زمان حکومت عدل رو به دست می گیرن همه ازشون پیروی می کنن انقدر از دل زمین گنج بیرون می اد که همه مردم زمین بی نیاز میشن به امید اون روز ولی با قیامت زندگی در زمین پایان پذیره همه مردگان زنده میشن به امر خدا ودر پیشگاه حق حاضر میشن
فرقشو برام بگو بخدا فرق قیامت و اخر الزمانو نمیدونم
وقتی امان زمان بیان زندکی همون روال عادی لیکن صلح عدالت ب معنای واقعی اجرا میشه خیلی خوب کاش باشیم ببینیم اونی ک شما میگید قیامت همه مردها زنده میشن دنیا ب اخر میرسه واقعا هم ترسناک فقط اعمالمون خوبمون ک میتونه ب دادمون برسه
برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.