2777
2789
عنوان

منجی

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حس میکنم همون داعشه یه نفر ک بی گناهه و ذات پاکی داره بی گناه کشته میشه ک سید اولاد پیغمبر هست ...

وای چه ترسناکو غم انگیز

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
وای چه ترسناکو غم انگیز

خیلی :( 

ترسناک تر اینه موقعی ک ظهور اتفاق میوفته هم امام صحبت میکنه و همه رو سمت خودش میکشونه هم شیطان

و خیلیییی از مسلمونا و کسایی ک ادعای مذهبی بودن میکنن ب سمت شیطان میرن و علیه حضرت میجنگن 

پیش ما مذهب هرکس به خودش مربوط است ما که هستیم مسلمانِ اباعبدلله ...💚

اونا ک میترسن اطلاعات کافی از طهور ندارن

قبلا اینجا تاپیک زدن از امام زمان خیلی خوب کامل بود حیف ترکید

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
فرقشو  برام بگو بخدا فرق قیامت و اخر الزمانو نمیدونم

قیامت خیلی بعد از اخرالزمانه

اخرالزمان امام طهور میکنه حکم رانی میکنه

قیامت همه جا بهم میریزه همه مرده ها زنده میشن ک روز حساب و کتاب اعمال ادماس و بعد اون همه میمیرن

پیش ما مذهب هرکس به خودش مربوط است ما که هستیم مسلمانِ اباعبدلله ...💚
نمی دونم والا دست خودم نی

ن دیگه نشد .مرد که نمیترسه اصلا قشنگ نیست خوف کنه .اقا تفکرات مارو ب هم نریزین از مرد و قدرتش😂

سخنرانی های استاد رائفی پور رو گوش کنید خوفتون خود ب خود تبدیل میشه ب انتظار و ی حس بی نظیر و دلتنگی 

فقط خدا 
اونا ک میترسن اطلاعات کافی از طهور ندارن قبلا اینجا تاپیک زدن از امام زمان خیلی خوب کامل بود حیف تر ...

نه من خیلی مطالعه داشتم ترسم از وقایع قبلشه بنظرم خیلی وحشتناکه

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
خیلی :(  ترسناک تر اینه موقعی ک ظهور اتفاق میوفته هم امام صحبت میکنه و همه رو سمت خودش میکشونه ...

یاخدا. شیطان شاید نماد شخص خاصی باشه چون شیطون و نمیشه دید که

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اونا ک میترسن اطلاعات کافی از طهور ندارن قبلا اینجا تاپیک زدن از امام زمان خیلی خوب کامل بود حیف تر ...

میترسن چون تو گوش اینو اون خوندن امام زمان بیاد سر همه رو با شمشیر میزنه و دنیا به اخر میرسه و کلی حرفای دیگه