محال مدیر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5907 عنوان منجی | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 50 پست حس میکنم که ظهور خیلی نزدیکه وقایع اخرالزمانی کم کم دارن حس میشن شما ترس ندارین؟اگهبفهمین مثلا تا دوساله دیگه ظهور اتفاق میفته و وقایع اون .چه کارایی انجام میدین حستون چیه تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤 1398/11/05 | 01:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلگیرم عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 6267 قیامت که نیست که همه زنده بشن فرقشونو باور کن نمیدونم چیه فقط حس میکنم چیز بدتری در انتظاره
محال مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5907 ترسم از وقایع قبلشه اینکه دوران بعد ظهورو نبینم اینکه از بلایا دورمیمونم یانه تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
wonder2 عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 7488 اره حس میکنم همون داعشه یه نفر ک بی گناهه و ذات پاکی داره بی گناه کشته میشه ک سید اولاد پیغمبر هست ... وای چه ترسناکو غم انگیز جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
دلگیرم عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 6267 عزیزم اون قیامت😐 فرقشو برام بگو بخدا فرق قیامت و اخر الزمانو نمیدونم
خوابالووووووو عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 6734 فرقشونو باور کن نمیدونم چیه فقط حس میکنم چیز بدتری در انتظاره فرق میکنه ،ظهور با قیامتخواستی سرچ کن دربارشون بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔
ماهی_هستم عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 617 وای چه ترسناکو غم انگیز خیلی :( ترسناک تر اینه موقعی ک ظهور اتفاق میوفته هم امام صحبت میکنه و همه رو سمت خودش میکشونه هم شیطانو خیلیییی از مسلمونا و کسایی ک ادعای مذهبی بودن میکنن ب سمت شیطان میرن و علیه حضرت میجنگن پیش ما مذهب هرکس به خودش مربوط است ما که هستیم مسلمانِ اباعبدلله ...💚
فرمژه عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 13885 اونا ک میترسن اطلاعات کافی از طهور ندارنقبلا اینجا تاپیک زدن از امام زمان خیلی خوب کامل بود حیف ترکید برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
دلگیرم عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 6267 فرق میکنه ،ظهور با قیامت خواستی سرچ کن دربارشون نه بابا تو این دنیا هر چی کمتر بدونی راحت تری الان چی شدیم اخرالزمان چی میشیم قیامت چی میشیم اه
ماهی_هستم عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 617 فرقشو برام بگو بخدا فرق قیامت و اخر الزمانو نمیدونم قیامت خیلی بعد از اخرالزمانهاخرالزمان امام طهور میکنه حکم رانی میکنهقیامت همه جا بهم میریزه همه مرده ها زنده میشن ک روز حساب و کتاب اعمال ادماس و بعد اون همه میمیرن پیش ما مذهب هرکس به خودش مربوط است ما که هستیم مسلمانِ اباعبدلله ...💚
خوابالووووووو عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 6734 خیلی :( ترسناک تر اینه موقعی ک ظهور اتفاق میوفته هم امام صحبت میکنه و همه رو سمت خودش میکشونه ... 😭😭😭خدایا خودت کمکمون که نریم سمت شیطان😭 بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔
مریم1بانو عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 8415 نمی دونم والا دست خودم نی ن دیگه نشد .مرد که نمیترسه اصلا قشنگ نیست خوف کنه .اقا تفکرات مارو ب هم نریزین از مرد و قدرتش😂سخنرانی های استاد رائفی پور رو گوش کنید خوفتون خود ب خود تبدیل میشه ب انتظار و ی حس بی نظیر و دلتنگی فقط خدا
محال مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5907 اونا ک میترسن اطلاعات کافی از طهور ندارن قبلا اینجا تاپیک زدن از امام زمان خیلی خوب کامل بود حیف تر ... نه من خیلی مطالعه داشتم ترسم از وقایع قبلشه بنظرم خیلی وحشتناکه تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
دلگیرم عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 6267 قیامت خیلی بعد از اخرالزمانه اخرالزمان امام طهور میکنه حکم رانی میکنه قیامت همه جا بهم میریزه همه ... ممنون
wonder2 عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 7488 خیلی :( ترسناک تر اینه موقعی ک ظهور اتفاق میوفته هم امام صحبت میکنه و همه رو سمت خودش میکشونه ... یاخدا. شیطان شاید نماد شخص خاصی باشه چون شیطون و نمیشه دید که جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
نیـــــلوفر_هستــم عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 1087 اونا ک میترسن اطلاعات کافی از طهور ندارن قبلا اینجا تاپیک زدن از امام زمان خیلی خوب کامل بود حیف تر ... میترسن چون تو گوش اینو اون خوندن امام زمان بیاد سر همه رو با شمشیر میزنه و دنیا به اخر میرسه و کلی حرفای دیگه