2777
2789
عنوان

عشق

96 بازدید | 13 پست

دوستا ن شماهم بوده یکی رو دوسداشته باشین چن سال ولی از ذهنتون بیرون تره دیگه داره نزدیک ده سال میشع ، چرا اینطوری میشه گاهی اوقات یعنی قسمتمون با اون ادمه 

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤

نه ربطی ب قسمتت باهاش نداره...

چون واقعا عاشقش بودی...

عشق واقعی هم فراموش نمیشه تا اخرین لحظه عمرت...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ربطی ب قسمتت باهاش نداره... چون واقعا عاشقش بودی... عشق واقعی هم فراموش نمیشه تا اخرین لحظه عمر ...

اونم شاید دوسم داشته باشه ولی بعضی کاراش رو اعصابمه

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
اونم شاید دوسم داشته باشه ولی بعضی کاراش رو اعصابمه

ارتباط دارین مگه؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه جورایی

خب وقتی در ارتباط باشی فراموش نمیشه ک

منطورم اینه میخوام فراوموس کنم امانمیشه نمیدونم چرا بعصی از رقتاراش ازارم میده

خب بشینین عاقلانه فکر کنین... هم خوبیاشو هم بدیاشو بسنجین ببین ب درد زندگی میخوره یا ن‌‌... اگه خوبیاش بیشتره ادامه بدین اگه ن عاقلانه تصمیم بگیرین و جدا شین