2789
عنوان

ساینا یا ۲۰۶

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 36 پست
اینم خوبه، اما ریسکم داره اگه به موقع تحویل ندادن چی، تو این شرایط تحریم، هرکی به هرکی مملکت، که دست ...

این شرکتا دیگه ریزش نمیزنن 

چون معتبر هستن 

ما پارسال گرفتیم به موقع دادن 

به نظرم برای سرمایه گزاری عالیه تازه همه پول که الان نمیگیرن

پیش پرداخت باقی پول موقع تحویل هستش

تو رفتی پدر   بی خبربی خبر  ، شدم دربدر. ای پدر         ای پدر 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وام بالا هم اگر گیرتون بیاد بزار ین روش زمین بگیرین هنوز خیلی به سودتونه حتی اگه وام درصد بالا باشه 

چون پول نقد خیلی بی ارزش شده و از دستون می‌ره خرد خرد

این شرکتا دیگه ریزش نمیزنن  چون معتبر هستن  ما پارسال گرفتیم به موقع دادن  به نظرم ...

نه زیرش که نمیتونن بزنن، اما با این اوضاع شاید بهونه بیارن و عقب بندازن تحویل رو

نه زیرش که نمیتونن بزنن، اما با این اوضاع شاید بهونه بیارن و عقب بندازن تحویل رو

هر چقدر دیر بدن به سود هستش چند ثبت نامی ها کم کم با بیرون ده پانزده تومنی فاصله قیمتی داره

من که اگه داشتم و میشد وام بگیرم می‌گرفتم یکی ثبت نام میکردیم 

فعلا که واسه ماشین خودمون ۸تومن بدهکارم 

من اگه پول داشتم این کارو میکردم از سایپا و ایران‌خودرو  ماشین پیش فروش داره تحویل شهریوراش راح ...

ماشین نمیشه ثبت نام کرد خیلی سعی کردیم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍