2789
عنوان

ساینا یا ۲۰۶

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 36 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سمندتون مدل نوده؟ خوبه که.  ما یه ۸۸ داریم خیلی سرپاست. اگه عیب و ایراد اساسی نداره و با سه چه ...

۳بار سیلندرش سوخته

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
سمندتون مدل نوده؟ خوبه که.  ما یه ۸۸ داریم خیلی سرپاست. اگه عیب و ایراد اساسی نداره و با سه چه ...

شما راضین

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
عه چه عجیب. خب پس همون ۲۰۶ بگیرین. به شرطی که صفر باشه. وگرنه باز مکافاته.

شما۸۸ تا حالا نسوخته؟؟

مال ما گازیه lx

شما راضین

آره. یه مدت یه منطقه ی وحشتناک سرد بودیم، سرسیلندرش در حد تراش مشکلدار شد، که همون موقع با تراش حل شد. جدیدا هم کمک فنرای جلوش یکم مشکل داشت عوض کردیم. چنتا مشکل ریز و درشت دیگه م داشت درستش کردن. ولی سیلندر سوزوندن دیگه خیلی پایه ایه.

طلا ارزون نمیشه؟

اگه قرار باشه طلا ارزون بشه مطمن باش همه چی به تناسب همون ارزون میشه، ارز، ماشین، ملک همه چی، اونوقتم ضرر نمیکنی، اما اگه پولتو نگه داری با این تورمی که هس سرمایتون به باد میره

آره. یه مدت یه منطقه ی وحشتناک سرد بودیم، سرسیلندرش در حد تراش مشکلدار شد، که همون موقع با تراش حل ش ...

نمیدونم بخدا چکار کنیم 

تعمیرکار گفت اینبار بسوزه باید سیلندر عوض شه کلا

نمیدونم چکار کنم

اگه قرار باشه طلا ارزون بشه مطمن باش همه چی به تناسب همون ارزون میشه، ارز، ماشین، ملک همه چی، اونوقت ...

شوهرم راضی نیسن ب طلا

عاشق سود بانکه عین مادرش

من اگه پول داشتم این کارو میکردم از سایپا و ایران‌خودرو  ماشین پیش فروش داره تحویل شهریوراش راحت میشه اسم نوشت دو تا ماشین اسم می‌نوشتم سال دیگه با دو برابر سود می‌فروختم

حتما حتما حتما بهش فک کن  

طلا اصلا خوب نیس الان 

زمینم خیلی خوبه ولی با این پول نمیشه فک کنم 

تو رفتی پدر   بی خبربی خبر  ، شدم دربدر. ای پدر         ای پدر 

شوهرم راضی نیسن ب طلا عاشق سود بانکه عین مادرش

سود بانکی یه زمانی معنی داشت الان بی فکریه، فک کن صدتومن بزاری بانک اونم بلند مدت با 15درصد میشه 1ونیم سودش، گرونی رو هم تو اون یه ماه حساب کن، قدرت خریدت چقدر پایین اومده، پس حتی با یک ونیم میلیون سود بازم ضرر کردی. 😐 

من اگه پول داشتم این کارو میکردم از سایپا و ایران‌خودرو  ماشین پیش فروش داره تحویل شهریوراش راح ...

اینم خوبه، اما ریسکم داره اگه به موقع تحویل ندادن چی، تو این شرایط تحریم، هرکی به هرکی مملکت، که دستت به هیچ جا بند نیس