2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

117 بازدید | 6 پست

من انشالله قراره زایمان طبیعی داشته باشم میشه بگین چه کارهایی انجام بدم چی بخورم چه ورزشی خوبه هر چی که میدونید بگین تا زایمان راحتی داشته باشم تا زود بتونم زایمان کنم

دکتر من بعد از هفته ۳۸ گفت شربت زعفرون بخور 

بیمارستان صارم مامای همراه داشتم میگفت برو حموم زیر اب گرم وانمود کن داری پتو لگد میکنی 

قدمهاتو بزرگ بزرگ بردار 

موفق باشی عزیزم

به سلامتی

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
دکتر من بعد از هفته ۳۸ گفت شربت زعفرون بخور  بیمارستان صارم مامای همراه داشتم میگفت برو حموم ز ...

ممنون عزیزم منم ماما همراه گرفتم فک کنم خیلی کمک کننده باشه تو اتاق زایمان

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

با توپ یوگا خیلی ورزش کن که عالیه.پیاده روی هم روزی ۱ونیم ساعت داشته باش.حرکت اسکوات باز و سجده و چهاردست و پا.قر کمر با قطر زیاد.دوش روزانه آب گرم و بشین پاشو زیر دوش.هر روز انجام بده.روزی چند بار.پله هم بالا برو هر روز.ان شاءالله که زایمان خوبی داری.طبیعی عالیه من که آخرش موفق نشدم

با توپ یوگا خیلی ورزش کن که عالیه.پیاده روی هم روزی ۱ونیم ساعت داشته باش.حرکت اسکوات باز و سجده و چه ...

امیدوارم بتونم راحت زایمان کنم متاسفانه تا حالا استراحت بودم حالا هم چیزی به زایمانم نمونده از امروز شروع به ورزش کردم 

بازم خوبه.من ماه آخر همش در حال ورزش بودم وقتی برای معاینه رفتم و گفت رحم اصلا باز نشده ورزشمو بیشتر کردم اصلا وقت اضافه در طول روز نداشتم.تو معاینه بعدی رحمم باز شده بود

ممنون عزیزم منم ماما همراه گرفتم فک کنم خیلی کمک کننده باشه تو اتاق زایمان

بله 

خیلی 

فقط یادت باشه لحظه به دنیا اومدن بچت و اولین دیدنش خووووووب حسش کنی و ببینیش

خیییییلی کیف میده 

مخصوصا اون حس گرم بدنش اولین بار که میزارن رو شکم

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک