خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲
نوش جان ای کاش منم میتونستم با توستر و فر کار کنم بپزم😂یبار کیک سوزوندم دفعه اولم بود دیگ درشو بستم کلا
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
منم دقیقا یادمه مامانم دفعه اول کامل سوزند به مرور یاد گرفت 😂😂 اما خودم از همون اول خوب بودم یه کد ...
آفرین..منم کد بانوام از سرو کله زدن با فر بدم میاد فرمو کردم جای شیشه ادویه بخوامم استفاده کنم باید یه خونه تکونی بکنم🤣🤣
سلام عزیزم خوبم قربونت والا خودم سفارش ندادم شک دارم اما اینجوری که معلومه خیلی سفارش میدن دو ...
سلام،ممنونم که جواب دادی،اره والا منم ازرولیستش که خیلی سفارش داده بودن،خواستم سفارش بدم ،مخصوصا شماره تلفن هم داره،معمولا ادمین کانال ها فقط لینک میدن براسفارش ولی این کانال شماره داده