2777
2789
تبخال از عفونت شدید رحمی میاد باید پاپ اسمیر انجام بدن تا مشخص بشه تبخال داخل لوله رحم هم هست یا نه

پاپ اسمیر برای داخل لوله رحمی؟! 🙄پاپ اسمیر برای تشخیص سرطان دهانه رحم انجام میدن... چون ویروس hpvیا همون زگیل تناسلی البته تیپ های مختلف داره تیپ پر ریسک 16 و 18 میتونه موجب سرطان دهانه رحم بشه... البته اگر به موقع تشخیص داده بشه جلوگیری می کنند.. ازمایش تشخیص زگیل تناسلی هم به تست hpv و اگر اشتباه نکنم pcrمعروفه 

یادم نیست بعد چند وفت خیلی اتفاقی بود اصلا متوجه نشدم ولی تعجب کردم ‌ک‌دکترم گفت یه کیسته خونیه ولی ...

سلام عزیزم خوبی؟گلم کیست شما دقیقا کجای واژن بود؟

چه شکلی بود تروخدا واضح بگید 

من یه زایده سفت گرد براق سفید دقیقا لبه مجاری ادراریم زده که گاهی تیر میکشه و خارش داره اندازه عدسی هست ولی گرد مثل توپ داخلشم سفید هست ...دکتر گفت کیسته ولی باید نمونه گیری بشه ...نگرانم تروخدا اگر پیامم رو دیدید دقیقا شکل ومحلش رو برام بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی؟گلم کیست شما دقیقا کجای واژن بود؟ چه شکلی بود تروخدا واضح بگید  من یه زایده س ...

کیست بارتولن هس دهانه رحم اگ باشه باید کپسول بخورین تا بزرگ تر نشه روزی س مرتبه داخل لگن با اب داغ بتادین بشینین اگ رفع نشد برید دکتر یا با سوزن تخلیه میکنن یا جراحیش میکنن کلن غده بارتولن رو بیرون میارن 

کیست بارتولن هس دهانه رحم اگ باشه باید کپسول بخورین تا بزرگ تر نشه روزی س مرتبه داخل لگن با اب داغ ب ...

کیست بارتولن فرق داره لبه لیبیا بزرگه بارتولن 

ازمن غدد اسکین هست لبه مجاری ادراری 

به انتی بیوتیک حساسم میترسم بخورم

سلام عزیزم خوبی؟گلم کیست شما دقیقا کجای واژن بود؟ چه شکلی بود تروخدا واضح بگید  من یه زایده س ...

از منم اولش مثل جوش کوچیک بود به مرور زمان بزرگ شد و درد میکرد و خارش داشت سفیدم بود لبه ی آلت تناسلی بود به مجاری ادرار نمیرسید دکتر میخواست درش بیاره گفت کیسته تااومد برم پیشش خودش خالی شد انگار دیگه خیلی پرشد فشار اومد بهش خالی شد دست بهش نزدم خودش در اومد

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
از منم اولش مثل جوش کوچیک بود به مرور زمان بزرگ شد و درد میکرد و خارش داشت سفیدم بود لبه ی آلت تناسل ...

ببین مال من دقیقا بین مجاری ادرار و مدخل واژن هست اون وسط ...سفت گوشتی گرد سفید اندازه عدسی اما عین توپ گرد دکتر گفت بنظر میرسه کیست باشه یا غدد اسکین ..ازشما محلش همینجا بود؟.بعد از چندماه خالی شد؟دکتر بهم گفته نمونه برداری کن میترسم ...

بعد از رابطه معمولا کمی بزرگترمیشه و خارشدار

ببین مال من دقیقا بین مجاری ادرار و مدخل واژن هست اون وسط ...سفت گوشتی گرد سفید اندازه عدسی اما عین ...

نه مال من بالا بود خیلی ببخشید یکم نزدیک کلیتوریس بود 

انگار یه ۵ ماهی طول کشید تا بزرگ شد و تخلیه شد خودش 

حتما برو تخلیه کن نترس از نمونه برداری

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه مال من بالا بود خیلی ببخشید یکم نزدیک کلیتوریس بود  انگار یه ۵ ماهی طول کشید تا بزرگ شد و ت ...

اره از من هم سمت راست مجاری ادراری نزدیک کلیتوریس ...من نگرانم که چرا گفته نمونه بگیر ...میترسم بدخیم باشه 

به شما پیشنهاد نمونه. نداده بودن؟

الان کوچیکه دلم نمیخاد دستکاریش کنم 

اره از من هم سمت راست مجاری ادراری نزدیک کلیتوریس ...من نگرانم که چرا گفته نمونه بگیر ...میترسم بدخی ...

اهان والا نمیدونم انشالله که چیزی نیست شاید محض اطمینان گفته نمونه 

نه چیزی بهم نگفت 

چندوقته که زده؟

یکماه میشه ...اینجا زده که گردالی سبز کشیدم شکل توپ گردوگوشتی سفید براق

درسته بارتولنه .خیلی کم میشه بارتولن نمونه برداری کنن چون میگن بهش نرسین سرطانی میشن ولی من خودم ده ساله دارم دکتر گف سوزن میزنم تخلیه میکنم ولی باز میاد منم کاریش ندارم درد هم نداره برای من ولی هر چی قرص هم بخورم کوچک نمیشه توابگرم هم بشینم نمیره چون سفت شده و بزرگ 

گلم بارتولن دوسمت واژن هست ....این غدداسکین یا کیست مجاری ادراری بهش میگن فرق داره

کی گفته کیست بارتولن هردوسمت بوجود میاد؟ بارتولن درسته دوتا غدد هس ولی کیستش ممکنه فقط ی طرف بیرون بیاد مال منم فقط ی طرفه سمت چپ .حتمن ک نباید دوطرف کیست بیرون بیاد یکیش چرک میکنه عفونت میکنه کیست در میاد .