2777
2789

حامله نیستی؟ 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احتمال داره باردار باشی نشدی برو دکتر ..اگ ۱۵ روز پیش منظورت ۱۵ روز بعد از اتمام قرصه که احتمال بارداری هست 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
تست نزدم مگه میشه با قرص پری بشی حامله هم بشی

آره دوفاستون منظم میکنه سیکلو دیگه

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
تست نزدم مگه میشه با قرص پری بشی حامله هم بشی

دوفاستون پریودو منظم میکنه باردارم میشه ادم ولی تو بارداری ضرر داره خوردنش

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
احتمال داره باردار باشی نشدی برو دکتر ..اگ ۱۵ روز پیش منظورت ۱۵ روز بعد از اتمام قرصه که احتمال بارد ...

دقیقا الان ۱۵ روز از روزی که قرص خوردم منتطرم پری بشم نشدم من هیچوقت تو پریودی هیچوقت نوک سینه ام درد نمیکرد که شبا یه دردی میاد مجبور میشم سوتین و دربیارم

دقیقا الان ۱۵ روز از روزی که قرص خوردم منتطرم پری بشم نشدم من هیچوقت تو پریودی هیچوقت نوک سینه ام در ...

احتمالا بارداری فردا حتما تست بزن 

2790
2778
2791
2779
2792