2777
2789
عنوان

کمک کنید

220 بازدید | 21 پست

خانما سلام امشب شوهرم از سر کار اومد گفتم چرا نمیای تو اتاق پیش ما شروع کرد ب فحش دادن گفتم خفه شو حمله کرد سمت من با دست و مشت بهم کتک زد بچه هم بغلم بود زد زیر گریه حالا نمیدونم اون طفلک هم کتک خورد یا ترسید من بلند شدم بچه را بخوابانم با من بلند حمله کرد و کلی کتم زد من دویدم سر لخت تو محوطه اونم زد کلی وسایل شکوند و رفت دوباره الان اومد حمله کنه جیغ زدم ول کرد رفت اون اتاق خوابید و گفت از گداخونه نجاتت دادم دم درآوردی خیلی داغونم خیلی شکستم خیلی ناراحتم هیچ کجا را ندارم برم هیچ کجا.اگه بچم نبود میرفتم تو خیابون ولی الان..بچمم شیر خواره از باباش خیلی میترسه نمیتونم بزارم بدم.چ کار کنم چ طور کمی آروم بشم.اخه کار همیشگیشه سرکوفت و کتک خسته شدم شما جای من بودین چ کار میکردید راه گریزی هست؟

انشالله امشب بگذره دیگه محلش نده بزار راحت باشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بمیرم برا خودت و بچت

میبینی عصبی میشه کتک میزنه سعی کن زیاد خشمشو تحربک نکنی.

اگه جای کتکاش مونده بدون اینکه بفهمه برو پزشکی قانونی.مدرک داشته باشی.

خدا نکنه کار به حای باریک کشید مدرک داسته باشی.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
تک فرزندم پدر و مادرم پیرن و تو روستان مریض هستن کاری ازشون نمیاد.

خودت مستقل باش بگو زندگیم اینه البته اگه میدونی طلاق آخرین راهه جداشو این مردک روانیه فردا دورازجونت میخاد الیلت کنه بعد کی بچتو بزرگ کنه ؟ واینکه اگه میدونی با سکوت درست میشه کار ب کارش نداشته باش گلم 

اگه جایی از بدنت کبودی چیزی داره فردا برو پزشکی قانونی پرونده درست کن مرتیکه عوضی مگه برده گرفته که باهات اینجوری رفتار میکنه چجوری با یه ادم دیوانه زندگی میکنی طفلی بچه بی گناه واقعا ناراحت شدم

دقت کردین تو کنکور هرکی زشت تره رتبه بالاتری داره؟بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت دکتر بشم😔😔😔😔😔