2777
2789
عنوان

مرگ

91 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها میخواستم بدونم چقدر در مورد مرگ فکر می‌کنید وکلا نظرتون چیه من خودم شاید هرروز دوبار یا بیشتر بهش فکر میکنم با اینکه خیلی مشغله خونه و بچه رو دارم ولی به محض فراغت فکرش همیشه باهامه البته چندسال اینطوری شدم شاید قبل از ازدواج خیلی کم بود یا نبود کلا فکرم درگیرشه نمیدونم چیه و چطور میشه ولی با همه اینا یه ویژگی خوب داره اینم اونه که باعث شده زیاد سخت نگیرم  به هر کس یا هر چیزی که فکرشو بکنید خیلی خیلی آدم مثبتی هم هستم سعی میکنم خوب باشم وخیلی چیزای دیگه که شاید هممون انجام بدیم واینکه همه اینا رو به نظرم مرگ بی تاثیر نیست البته هیچ وقت از خوب بودنم نذاشتم سو استفاده بشه😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازگيا خيلي بش فكر ميكنم و مرگو به خودم و اطرافيانم و كلا همه مردم نزديك ميبينم نميدونم چرا مثلا از كسايي كه واسه پيريشون برنامه ريزي دارن تعجب ميكنم يا كسايي كه سنشون سي و خورده ايه و قصد بچه دار شدنو دارن البته فكر كنم اتفاقاي بدي كه واسه خودمو ايران افتاده اين اواخر بيتاثير نيست 

[QUOTE=121307088]من تازگيا خيلي بش فكر ميكنم و مرگو به خودم و اطرافيانم و كلا همه مردم نزديك ميبينم نميدونم چرا مثلا ...[/QUOTE

خوب نباید بزاره فکر کردن به مرگ جلوی زندگی طبیعیتو بگیره اتفاقا باید بدونی که وقت کمه از زندگیت لذت ببری و به آرزوهات برسی ولی اگه داره فکر کردن بهش انرژیتو میگیره نباید بزاری فکرتو مشغول کنه

[QUOTE=121307088]من تازگيا خيلي بش فكر ميكنم و مرگو به خودم و اطرافيانم و كلا همه مردم نزديك ميبينم ...

آره انرژي و تمام اميدمو گرفته خيلي حالم بده هر روز هم يه خبر بد ميشنوم و افكارم تشديد ميشه ميگم با اين همه ويروسو سم تو غذاها و هزار تا مشكله ديگه بعيد ميدونم عمر طولاني داشته باشيم حالا نگران خودم نيستم همش نگران اطرافيانم هستم فقط با اين فكر كه هر كس يه عمري داره و همه چيز دست خداست آروم ميشم

آره انرژي و تمام اميدمو گرفته خيلي حالم بده هر روز هم يه خبر بد ميشنوم و افكارم تشديد ميشه ميگم با ا ...

آخه هر چیز زیادش مضره چون من یه جا یه مطلب میخوندم داخل پیچ روان شناسی در مورد اینکه خود زیاد فکر کردن درمورد مرگ بی انگیزگی و افسردگی میاره، منم خودم اینطوریم ولی نمیزارم از دستم خارج بشه وگرنه واقعا آدمو زمین گیر میکنه😊