2777
2789
عنوان

یه دنیا حال خوب

122 بازدید | 14 پست

خدایا میدونم صدامو میشنوی پس لطف کن یه نگاه به تاپیکم بنداز چون قراره همه آروزهامونو بنویسم تا تو امشب ببینیشون و صبح که بیدار شدیم ببینیم حاجتمونو یهویی دادی دستمون 

دوستای گلم خدا داره صداتونو میشنوه هر چی دوست دارین امشب ازش بگیرین بنویسیم

اول خودم :خداجونم من یه حال خوب و یه نی نی سالم میخوام 😄

خدایا آن ده که آن به ...

خداجونم

میخوام هرلحظه که ازخودم‌پرسیدم خوشبختی؟بالبخند بگم آره😇

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خداجونم منم میخام برسم ب عشقم  خیلی زود ها دیگه صبرم تموم شده  خودت درست کن واسمون

عزیزم انشاءالله خدا یه جواب ویژه بهت بده

خدایا آن ده که آن به ...

خدا جونم من خیلی چیزا میخوان ای مهربانترین مهربانان اول در فرج آقا امام زمان تعجیل عنایت بفرما ، بهد ازت میخوام به حق بزرگیت و مهربانیت همیشه سلامتی روحی و جسمی به خودم و خانوادم و همه مردم عطا بفرما ، ای خدایی که رزاقی بهمون روزی حلال عطا بفرما و یه شغل خوب راحت با امنیت و با درآمد خوب که پاره وقت باشه تو مسیرم قرار بده ، خدایا ازت میخوام به پدر و مادرم عمر طولانی با عزت و سلامتی عطا کنی، خدایا یه همسر مهربون با شخصیت پر تلاش که مومن باشه منو دوست داشته باشه منم دوسش داشته باشم و هر دو عاشق تو باشیم بهم عطا کن، خدایا خودم خواهرام برادرام و بچه هاسونو به راه راست هدایت کن ، همهمونو در این دنیا و در آخرت عاقبت بخیر کن بهمون آرامش آسایش و روزی حلال عطا بفرما به حق کرمت یا ارحم الرحمین💖💖

خدا جونم من خیلی چیزا میخوان ای مهربانترین مهربانان اول در فرج آقا امام زمان تعجیل عنایت بفرما ، بهد ...

الهی آمین یا رب العالمين 💞

خدایا آن ده که آن به ...

خدا جوننمم  اونی ک میخوام برگرده دلتنگشم😔

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.